Momentje

wie is de persoon achter Xammes fotografie | ontwerp?

sharon meijster-siep

Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything.

Ik ben Sharon, professioneel fotografe uit Vijfhuizen, een mooie dorp gelegen tussen Hoofddorp en Haarlem.

Geboren in Zuid-Afrika, Mama, Maatje, FOTOGRAFE, Grafisch ontwerpster, DOL op al haar MANNEN (ook Bram de lab) en op haar WERK, vind ALLES leuk en lekker, weegschaal, enorm verslaafd aan chocolade en gezelligheid, heerlijk druk met van alles ;-), GELUKKIG!
Wat kan ik zeggen..... I TRULY LOVE MY JOB!!

Een echt mensenfotograaf. Het liefst fotografeer ik mensen van heel dichtbij, letterlijk én figuurlijk. Ik hou van de echte emotie tussen vrienden, geliefden en familie, zowel tijdens een bruidsreportage, als tijdens een gewone fotoshoot op locatie. Spontaan, Ongedwongen, Echt, zo kun je mijn stijl van fotografie het beste omschrijven. Niet teveel geposeerd en gekunsteld, maar eigentijds en levensecht. Precies zoals het is...

Het is zo fijn om een mooi herinnering, van onschatbare waarde, te mogen maken, waar je jaren van kunt genieten. Niet alleen op gebied van fotografie, maar ook met het maken van mooie grafische ontwerpen.

Fotografie

In 2007 ben ik begonnen als fotografe. Mijn stijl van fotografie wordt ook wel Lifestyle / Journalistieke* fotografie genoemd, ik werk uitsluitend op locatie (door heel Nederland), waar ik gebruik maak van het aanwezige natuurlijk licht, waar ik zo van houd, dit betekent dat ik veelal buiten fotografeer. Op het strand, in de duinen, in de stad, in het bos of een prachtig park, zeggen jullie maar!

*Journalistiek fotograferen betekent eigenlijk niets meer dan het fotograferen van onderwerpen zonder in te grijpen in de momenten. Dus momenten fotograferen zoals ze zijn, puur en eerlijk.

Naast families en geliefden help ik ook ondernemers met het creëren van mooie beelden voor op hun website en Social Media kanalen en ontwerp ik graag een mooi huisstijl en/of bouw een mooie website voor ze.

Ontwerp

In 1997 ben ik begonnen als Grafisch Ontwerpster. En ooh, wat is dat goed te combineren met de fotografie. Na jullie fotoshoot kan ik ook zorgen voor een prachtig eindproduct! Of je nu graag een (trouw)album, een mooie collage of een prachtig brochure met daarop foto's van jullie fotoshoot wilt. Ik kan het voor julle ontwerpen en professioneel laten vervaardigen. Ben je ondernemer, dan ontwerp ik graag een mooie huissstijl of bouw ik een prachtige website voor je.

Social Media

Ik geeft het toe! Ik ben dol op social media. Eerlijk is eerlijk, het is toch heerlijk om te zien hoe enthousiast mensen kunnen reageren op je werk. Daar word ik als fotograaf heel erg blij van. Ik zou het dan ook erg leuk vinden, als je me zou volgen. Zo blijf je tevens op de hoogte van mijn meest recente werk én lees je meteen over alle leuke aanbiedingen en acties. Al mijn social media kanalen vind je onderaan deze pagina. Bedankt alvast!

Investeren

Kies je voor mij als fotograaf voor jullie (bruids-)reportage, dan betaal je niet alleen voor mijn diensten en service, maar veel belangrijker je investeert in een prachtige herinnering. Je wilt tenslotte lang kunnen nagenieten van de mooie momenten in het leven en de dierbare mensen om je heen. Het levend houden van mooie herinneringen is deze investering zeker waard.

Ook investeer ik uiteraard ook zelf. Niet alleen in mijn klanten door goed te luisteren naar jullie wensen, om tot een mooie eindproduct te komen, maar ik investeer ook in continue verbetering van mijn werk door voortdurend bezig te zijn mijn fotografie kennis en vaardigheden bij te houden in de vorm van workshops en vakliteratuur.

Voor de fotoreportages investeer ik in kwaliteit. Zo werk ik alleen met de beste apparatuur van Canon en Apple. Goede back-up apparatuur zorgt ervoor dat niets verloren gaat en ook de slideshows op internet zijn optimaal beveiligd.


Kijk rustig rond op mijn website en bekijk mijn portfolio.
Mocht je vragen hebben of wil je een afspraak maken...

Neem contact op

Heb je binnen 48 uur geen reactie van me ontvangen? Check dan a.j.b je SPAM-/Reclamebox het is goed mogelijk dat mijn antwoord daar terecht is gekomen.
Ik reageer namelijk ALTIJD én zo snel als mogelijk!

3.188.639

Gemaakte foto's

18.944

Koppen koffie

1768

Repen chocolade

mooie woorden

Instagram

Volg me ook op Instagram!! Met bijna dagelijks nieuwe foto's is er altijd genoeg te beleven. Zo blijf je ook op de hoogte van mijn meest recente werk én lees je meteen over alle leuke aanbiedingen en acties.

"We do not remember days,
we remember moments"
Cesare Pavese

Volg Xammes fotografie