Momentje

vraag en antwoord

Bruidsfotografie

  • bruidsfotografie

Vraag en antwoord

Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk informatie te geven op mijn website, maar er blijft natuurljk altijd wat te vragen.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met me op, je krijgt snel antwoord.

Dat kan niet alleen, het moet zelfs! Uiteraard kijk ik eerst of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag. Als dat het geval ik maak ik graag een afspraak met jullie voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken dan jullie wensen en ik neem ook voorbeeld albums mee om een indruk te geven van mijn werkwijze. Als ik jullie bruiloft mag fotograferen plannen we tevens ongeveer 1 week voor jullie bruiloft nog een gesprek om alle details nog even door te nemen, om te voorkomen dat ik jullie meest bijzondere momenten missen.
Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek maak ik een offerte gebasseerd op hetgeen er is besproken. Om tot een volledige offerte te komen heb ik een aantal gegevens nodig:
Van hoe laat tot hoe laat ben ik aanwezig?
Ben ik er al bij tijdens het opmaken/aankleden van de bruid?
Willen julie dat ik het feest ook fotografeer of een deel ervan?
Waar gaan jullie trouwen en waar bevinden de andere locaties zich?
Met de antwoorden op deze vragen kan ik een complete offerte voor jullie maken, zonder verrassingen achteraf.
Zodra jullie te kennen hebben gegeven dat ik jullie trouwfotograaf mag zijn, ontvangen jullie een bevestiging van de gemaakte afspraken in de vorm van een 'contract bruidsfotografie'. Zodra jullie deze voor akkoord hebben ondertekend en wij de aanbetaling hebben ontvangen, is jullie trouwdag definitief geboekt! Ook plannen we dan gelijk een 2e datum, ongeveer 1 week voor jullie trouwdag, waarop we alle bijzondere momenten van jullie trouwdag tot in de puntjes zullen bespreken om ervoor te zorgen dat ik op de juiste momenten, op de juiste plek aanwezig ben.
Nee, dat kan helaas niet. Ik hou geen data in optie – pas als jullie hebben aangegeven dat ik jullie trouwdag mag gaan fotograferen, reserveer ik jullie trouwdag in mijn agenda. Een boeking is echter pas definitief als jullie het 'contract buidsfotografie' hebben ondertekend en de aanbetaling hebben voldaan.
Ja graag! Jullie bruiloft wordt definitief in de agenda gezet na een aanbetaling van € 250,00. Deze aanbetaling wordt verrekend op de eindfactuur. Het restantbedrag graag ontvang ik graag per bank, binnen 7 dagen na jullie bruiloft.
Een Loveshoot, PreWeddingShoot, Verlovingsreportage of hoe je het ook noemen wilt, MOET niet het MAG! Het is een leuke manier om alvast kennis te maken met mij en mijn manier van werken, maar het is ook wel de leukste, meest ontspannen manier om je voor te bereiden op jullie trouwreportage. De foto's gemaakt tijdens jullie Loveshoot zouden jullie ook kunnen gebruiken voor de save-the-date kaartjes, trouwaankondigingen, gastenboek en zoveel meer... Mag ik jullie bruiloft fotograferen dan krijgen jullie 50% korting op jullie Loveshoot.
Als dat zou kunnen graag! Het hoeft niet heel uitgebreid, een broodjes is al voldoende, dat zou al heel erg fijn zijn. Bij voorkeur ergens apart of aan de bar (maar liefst niet tussen de daggasten). Ik blijf tenslotte nooit lang stilzitten en een lege plek aan tafel is zo ongezellig.
Dit vind ik natuurlijk wel heel leuk, maar ik zal nooit zonder jullie toestemming foto's van jullie trouwreportage plaatsen op deze website, mijn blog of gebruiken voor promotie materiaal.
Ja jullie krijgen jullie mooiste foto's in de hoogste resolutie. Met deze digitale foto's in jullie bezit kunnen jullie zelf zo veel én zo vaak jullie willen foto's nabestellen voor familie en vrienden. Een enorm kostbaar bezit!
Jazeker! Zodra jullie klaar zijn met de selectie, mail je de bestandsnummers van de foto’s door en ga ik voor jullie aan het werk om een prachtig trouwalbum te ontwerpen. Zodra de opmaak van het album klaar is, krijgen jullie per e-mail een bestand (.pdf) toegestuurd ter goedkeuring en kunnen er nog eventuele aanpassingen worden gedaan. Alleen wanneer jullie helemaal tevreden zijn, jullie akkoord hebben geven en jullie de factuur voor het album hebben voldaan, zal het album voor jullie worden besteld! Levertijd voor het album is ongeveer 3 weken na betaling.
Natuurlijk kan dat! Ik bied ook pakketten aan waarbij er naast het trouwalbum speciale ouderalbums inbegrepen zijn. Vraag gerust mijn uitgebreide prijslijst aan.
De prijs van een album wordt bepaald door een aantal factoren:
De tijd die gaat zitten in de opmaak (het onwerpen) van het album
Er wordt een uniek ontwerp gemaakt voor 1 enkel exemplaar
De kwaliteit van het album

Al dit werk wordt gedaan voor één exemplaar, het is een exclusief product. Ik bied ook iets goedkopere albums aan, maar de benodigde tijd voor de opmaak en eventuele aanpassingen blijft gelijk. Er kan dus alleen worden bezuinigd op het materiaal. Dit is een keus die alleen jullie kunnen maken.
Foto's die de selectie doorstaan worden nooit weggegooid. Alle foto's worden zorgvuldig opgeslagen op externe harde schijven. Indien je je foto's kwijt bent, neem dan zeker contact met me op dan ontvangen jullie ze opnieuw.
Nee dit kan niet.! Foto's worden uitsluitend in .jpg aangeleverd in de hoogste resolutie.

Vragen of mijn beschikbaarheid checken?

Neem contact op!

mooie woorden

Instagram

Volg me ook op Instagram!! Met bijna dagelijks nieuwe foto's is er altijd genoeg te beleven. Zo blijf je ook op de hoogte van mijn meest recente werk én lees je meteen over alle leuke aanbiedingen en acties.

"We do not remember days,
we remember moments"
Cesare Pavese

Volg Xammes fotografie