Momentje

originele kaart laten ontwerpen

Jullie bijzondere feest verdient een bijzonder kaartje

  • mooie en originele kaart laten maken

Speciale kaart voor een speciale dag!

Een speciaal ontwerp voor een feestelijke gebeurtenis. Wil je iets bijzonders bekendmaken? Heb je iets te vieren? Ga je trouwen of organiseer je een feest?
Het zijn de speciale momenten in het leven die het verdienen om gevierd te worden en daarbij hoort uiteraard ook een unieke kaart, speciaal voor jou ontworpen. Met heel veel liefde maak ik voor jou een trouwkaart ontwerp, een geboortekaartje op maat of een uniek ontwerp dat helemaal bij jou past.


Wat kost het om een kaart te laten ontwerpen

Elk ontwerp is uniek en de mogelijkheden zijn eindeloos, daarom maak ik graag een offerte op maat voor jullie. De prijs is ook afhankelijk van het aantal kaarten, het formaat en of je er wel of geen envelop bij wilt hebben.


Kan ik verschillene teksten gebruiken?

Meerdere versies nodig van jullie kaart? Denk bijvoorbeeld aan trouwkaarten voor de daggasten en avondgasten? Of het kaartje in meerdere talen? Het is altijd mogelijk om tegen meerprijs een tekstwissel aan te vragen.


Hoeveel kaarten moet ik minimaal bestellen?

Het minimum aantal te bestellen kaarten is 25 stuks. En hoe meer kaarten je bestelt, hoe goedkoper ze per stuk worden.
Er zijn 4 correctierondes inbegrepen bij de prijs. Mochten er meer correctierondes nodig zijn dan is dat uiteraard altijd mogelijk. Per extra correctieronde geldt een toeslag van € 15,00.


Extra

Heb je nog geen logo of huisstijl, of wil je je bestaande logo en of huisstijl laten updaten dan kan ik dat uiteraard ook verzorgen! Graag maak ik dan een aantrekkelijke offerte op maat voor je.


Digitale kaart

Willen jullie snel en kostenbesparend, maar toch in stijl een uitnodiging versturen bijvoorbeeld via Whatsapp, Messenger, SMS of e-mail? Ik ontwerp graag een digitale kaart voor jullie helemaal in de stijl zoals jullie dat graag willen.