Momentje

mooie trouwalbum laten maken

Een zeer waardevol bezit!

  • mooie trouwalbum laten maken

Kosten trouwalbum laten maken

vanaf

500,00

Trouwalbum volledig naar wens

De mooiste dag van je leven verdient het om op een mooie manier in een prachtig trouwalbum vastgelegd te worden. Een mooi trouwalbum maakt een bruidsreportage dan ook echt áf. Om later alle ‘dierbare’ momenten van jullie mooiste dag te kunnen herbeleven, is een mooi trouwalbum van onschatbare waarde.


Ontwerp en mogelijkheden

Niet ik maar jullie bepalen welke foto's er in jullie trouwalbum worden verwerkt. Omdat ik goed luister naar jullie persoonlijke wensen en voorkeuren, maak ik een trouwalbum zoals jullie dat graag zien. Mijn trouwalbums worden volledig op maat op de computer ontworpen en op zeer hoog kwaliteitsniveau gefabriceerd.

De ontworpen pagina's worden geprint en vervolgens met de hand ingebonden. Mijn trouwalbums zijn van professionele kwaliteit en worden afgedrukt op professioneel fotopapier. Er is een ruimte keuze aan leren of linnen materialen voor de omslag, vraag gerust mijn uitgebreide prijslijst aan.

Het trouwalbum wordt zo ingebonden dat de (stevige) bladen helemaal vlak openvallen, zodat een foto ook over twee pagina’s afgedrukt kan worden (lay-flat techniek). Wil je dat jullie trouwalbum ook mooi wordt beschermd, dan kunnen jullie een hele mooie luxe bewaardoos bestellen, die precies bij jullie trouwalbum past.

Jullie krijgen eerst een digitale proef te zien en na goedkeuring wordt jullie trouwalbum in productie genomen.

Bijna alles is mogelijk! Vraag mijn uitgebreide prijslijst aan!


Uitvoeringen en kosten

De kosten van een trouwalbum worden bepaald door het aantal te ontwerpen pagina's en uiteraard de productiekosten van het trouwalbum.

Bij een trouwreportage is een standaard trouwalbum inbegrepen, jullie kunnen er uiteraard voor kiezen om deze te upgraden naar een luxer, groter of dikker formaat. Ook kan jullie namen voorop, in reliëf, gedrukt worden doormiddel van embossing of UV-print! De startprijs voor een standaard trouwalbum van 25×25 cm is € 450,00 exclusief eventuele verzendkosten.


Specificaties en mogelijkheden

Minimaal 40 pagina's (20 spreads), maximaal 100 pagina's (50 spreads).
Alle pagina's liggen helemaal vlak, lay-flat, waardoor een foto ook mooi over 2 pagina's kan worden geplaatst zonder een storende vouw in het midden.
Het ontwerp wordt op echt fotopapier gedrukt en de bladen worden verstevigd. Pagina’s zijn ongeveer 2mm dik.
Foto omslag mogelijk, uitgevoerd in leer of achter plexiglas
Volop keuze mogelijkheden voor het omslag en eventuele bewaarbos, in kleur en materiaal
Bijpassend tas/bewaardoos mogelijk
Afdruk op Mat fotopapier (belicht), voorzien van UV-coating
Kleinste formaat 13x20cm, grootste formaat 35x45cm / 40x40cm (uitgaande van een Basic album)

Levertijd

Ik heb ongeveer twee weken nodig om jullie trouwalbum helemaal naar wens vorm te geven. De levertijd hangt ook af van hoe snel jullie reageren op de proefpagina's en akkoord geven op het ontwerp. Zodra jullie helemaal tevreden zijn met het ontwerp ontvangen jullie de factuur. Zodra de factuur is voldaan wordt het album voor jullie besteld. De levertijd na betaling is ongeveer 3 weken.


Ouderalbums

Je (schoon)ouders ook een mooi aandenken geven? Het is mogelijk om speciale ouderalbums te bestellen. Ouderalbums zijn een duplicaat van het trouwalbum in een kleiner formaat, 20×20 cm, in volledig dezelfde opmaak en kwaliteit. Daar doe je je (schoon)moeder vast een heel groot plezier mee!
De ouderalbums zijn er vanaf € 175,00 p/stuks.

Voor vragen of mijn uitgebreide brochure

Neem contact op!

Mooie foto herinneringen verdienen het om gezien te worden!