Momentje

cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau, iemand verrassen met een mooi, maar vooral blijvende herinnering,
een mooier geschenk bestaat er haast niet.

  • cadeaubon Xammes fotografie

Cadeaubon

Kan gebruikt worden voor elke gelegenheid en is verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag


Op zoek naar een origineel cadeau?

Geboorte, verjaardag, jubileum, huwelijk, vaderdag, moederdag, valentijnsdag enz. of gewoon om iemand eens te verwennen!
Je kunt de cadeaubon uiteraard gebruiken om een fotoshoot cadeau te doen, maar je kunt hem ook gebruiken voor fotoproducten of een workshop.


Een Cadeaubon van Xammes fotografie is gegarandeerd een succes!

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag, met elke gewenst (persoonlijke) tekst. Je ontvangt de bon in een mooie verpakking, kant en klaar om te geven.


Cadeaubonnen voor werkrelaties of medewerkers

Een cadeaubon is ook leuk om te geven aan werkrelaties of aan alle medewerkers. Zoek je dus nog een leuk cadeau voor in een Geboorte-, Verjaardags- of Kerstpakket en wil je een offerte op maat voor cadeaubonnen in grote aantallen tegen gereduceerd tarief? Neem, geheel vrijblijvend, contact op voor een aantrekkelijke offerte.


Extra informatie

Na ontvangst van de betaling wordt de CadeauBon, voorzien van persoonlijke tekst, binnen 24 uur per post verstuurd.

Heb je de Cadeaubon nog dezelfde dag nodig, dat kan! Dan maak ik graag een digitale Cadeaubon voor je die je zelf kunt uitprinten of per e-mail kunt versturen. Na ontvangst van de betaling wordt de digitale CadeauBon, voorzien van persoonlijke tekst, per e-mail toegestuurd.

De CadeauBon kan tot 1 jaar na aankoopdatum worden verzilverd. Mocht door onvoorziene omstandigheden het niet lukken om de CadeauBon binnen het jaar te verzilveren, dan kan uiteraard in goed overleg de geldigheid worden verlengd.

Voor het toesturen van de CadeauBon worden verzendkosten (à € 2,00 p/cadeaubon) in rekening gebracht.

Liever geen verzendkosten betalen, dat kan! Dan maak ik graag een digitale Cadeaubon voor je die je zelf kunt uitprinten of per e-mail kunt versturen. Na ontvangst van de betaling wordt de digitale CadeauBon, voorzien van persoonlijke tekst, per e-mail toegestuurd.

Vragen of een Cadeaubon bestellen?

Neem contact op!