Momentje

werkwijze bruidsfotografie

Onopvallend en ongedwongen registreer ik jullie mooiste momenten
nooit sturend, nooit standaard. emoties, mensen, sferen en details, dat zijn de dingen die jullie trouwdag zo bijzonder maken.

  • bruidsfotografie

Hoe ga ik als bruidsfotograaf te werk?

Kennismakingsgesprek

Graag kom ik bij jullie langs voor een, geheel vrijblijvend, kennismakingsgesprek (mits de afstand het toelaat), waarbij jullie wensen worden besproken en ik mijn werkwijze kan toelichten. Ook is er dan de mogelijkheid om demo albums te bekijken, maar uiteraard ook om al jullie vragen te stellen. Wat ik erg belangrijk vind is dat er een 'klik' is tussen jullie en mij, want dit zie je ook terug in de foto's.

Duidelijke afspraken en geen onaangename verrassingen achteraf!

Aan de hand van jullie wensen, hebben jullie de mogelijkheid om te kiezen voor één van mijn trouwfotografie pakketten. Hebben jullie speciale wensen dan maak ik graag een offerte op maat. Deze ontvangen jullie binnen twee dagen na ons kennismakingsgesprek via de e-mail.

Jullie willen mij als trouwfotograaf. En nu?

Super leuk! Zodra jullie te kennen hebben gegeven dat ik jullie trouwfotograaf mag zijn, ontvangen jullie een bevestiging van de gemaakte afspraken in de vorm van een 'contract bruidsfotografie'. Zodra jullie deze voor akkoord hebben ondertekend en ik de aanbetaling heb ontvangen, wordt jullie trouwdag definief in de agenda gezet! maken we een afspraak voor jullie Loveshoot i.v.t.. Ook maken we gelijk een afspaak, ongeveer 1 week voor jullie trouwdag, waarop we alle momenten van jullie trouwdag tot in de puntjes zullen bespreken om er voor te zorgen dat ik op de juiste momenten, op de juiste plek aanwezig ben.

Waarom een Loveshoot | Shoot4Two?

Gewoon omdat het super leuk is om te doen! Het is een ontspannen manier om je voor te bereiden op jullie trouwreportage. De beste en leukste manier om mij (jullie trouwfotograaf) te leren kennen. We gaan dan samen op pad en maken een serie waanzinnige foto’s. Bij een Loveshoot zijn ook digitale bestanden inbegrepen. Deze digitale foto's zijn natuurlijk uitermate geschikt om te gebruiken voor jullie save-the-date kaartjes, trouwaankondigingen en/of gastenboek.

Op jullie trouwdag

Ik ben ruim voor het afgesproken tijdstip aanwezig op de afgesproken locatie. Onopvallend en ongedwongen registreer ik jullie mooiste momenten. Nooit sturend, nooit standaard. Emoties, mensen, sferen en details. Ik leg alle gebeurtenissen vast die jullie trouwdag zo bijzonder maken. Elk bruidspaar is anders, elk bruiloft is anders en dus zijn jullie foto's uniek. Ik probeer zeer onopvallend te werk te gaan om juist de echte emoties vast te kunnen leggen. Mochten jullie tijdens jullie trouwdag toch heel graag willen dat ik langer blijf dan de afgesproken uren, dan is dat uiteraard altijd mogelijk, omdat ik nooit andere afspraken inplan op een trouwdag.

Hapje eten

Het zou fijn zijn als er ook voor mij een hapje eten wordt geregeld! Het hoeft niet heel uitgebreid, een broodje is al voldoende. Bij voorkeur ergens apart of aan de bar (maar liefst niet tussen de (dag)gasten). Ik blijf tenslotte nooit lang stilzitten en een lege plek aan tafel is zo ongezellig.

De bruiloft is geweest en nu?

De dag na jullie bruiloft ontvangen jullie alvast een kleine sneak preview. Daarna ga ik snel aan de slag met het zorgvuldig selecteren en bewerken van de mooiste foto's van jullie bruidsreportage. Zodra jullie foto's klaar zijn (binnen 3 weken) wordt een selectie online gezet in een afgeschermde fotogalerij. Deze kunnen jullie dan delen met familie en vrienden, zodat ook zij nog even kunnen nagenieten van jullie prachtige dag en indien gewenst afdrukken en fotoproducten kunnen bestellen.

Tevens ontvangen jullie dan ook jullie mooiste foto's in kleur en een ruime selectie in zwart/wit via een download link.

Vragen of mijn beschikbaarheid checken?

Neem contact op!

mooie woorden

Instagram

Volg me ook op Instagram!! Met bijna dagelijks nieuwe foto's is er altijd genoeg te beleven. Zo blijf je ook op de hoogte van mijn meest recente werk én lees je meteen over alle leuke aanbiedingen en acties.

"We do not remember days,
we remember moments"
Cesare Pavese

Volg Xammes fotografie