Ondanks alle beperkingen die we de afgelopen maanden hadden 'vliegt' de tijd echt voorbij! Eind april was het alweer dat ik deze kanjes op de foto mocht zetten. Een mooie verrassing voor hun (bonus)vader die echt nergens vanaf wist.

What I like about black and white photographs is that they are more like reading the book than seeing the movie.

unknown

We zaten toen nog in de beginfase van alle anti-Corona beperkingen, dat de kinderen niet meer naar school mochten, ze niet konden afspreken met vriendjes en ook voor dit gezin een bruiloft helaas niet door kon gaan op de geplande datum.

Dus daarom deze verrassing!

Wat waren deze #blijfthuisfotoshoots leuk om te doen. Toch bijzonder om bij mensen thuis, in hun eigen vertrouwde omgeving, deze korte fotoshoots te mogen doen.

En als bonus voor mij ;-), ik kon ook gelijk de trouwe viervoeters op de foto zetten. Zij worden meestal niet meegenomen naar fotoshoots op locatie, terwijl ze toch echt onderdeel zijn van het gezin.

Hieronder een impressie van deze leuke fotoshoot, op verzoek omgezet naar zwart/wit foto's omdat ze daar zo van houden.

Heb je ook (met spoed) mooie nieuwe portretfoto's nodig voor je CV of op Social Media. Kijk hier of neem, geheel vrijblijvend, contact met me op dan bespreken we de mogelijkheden.

blijf thuis fotoshoto, hoofddorp
blijf thuis fotoshoto, hoofddorp
blijf thuis fotoshoto, hoofddorp
blijf thuis fotoshoto, hoofddorp
blijf thuis fotoshoto, hoofddorp