Momentje

mooie woorden

Emotie en gezelligheid tijdens een fotoshoot of trouwreportage vind ik ontzettend belangrijk. Ik hecht daarom ook echt heel veel waarde aan hoe mijn klanten dit beleven. Daarom ben ik ook heel trots op alle mooie woorden die ik mag ontvangen. Iedere reportage is uniek en juist dat maakt mijn vak zo mooi om te doen.

  • mooie woorden

mooie woorden

Lees hieronder hoe anderen klanten mij hebben ervaren en wat ze van hun fotoshoot ervaring vonden. Dit naast mijn portfolio geeft een goed beeld van mijn werkwijze.

5.0 ★★★★★
(84 beoordelingen)

workshop smartphone fotografie, zandvoort

Renee

Workshop
★★★★★

Wij hebben een ontzettend leuke en waardevolle iphone fotocursus gedaan bij Sharon. We wilden graag de dagelijkse familie momenten wat mooier vastleggen met onze telefoon, Sharon heeft waardevolle tips gegeven. En het fijne is dat je niet alles hoeft te onthouden want je krijgt ook nog een heel mooi E-book na de cursus.
Renee Groeneveld

familiefotografie, noordwijk

Petra

Familiefotografie
★★★★★

Wat zijn onze foto's ontzettend mooi geworden zeg! Boven verwachting zo mooi! Ben er super blij mee! Je hebt het heel mooi gedaan! Marc had het mooi verwoord, hij zei dat iedereen er op stond zoals die echt is. Een mooi compliment voor jou. Het was ook een leuke ontspannen ervaring. Ook fijn dat we ze ook zo snel al konden bekijken, want we waren natuurlijk super nieuwsgierig. Heel erg bedankt!

workshop spiegelreflex voor kinderen, zandvoort

Gertjan

Workshop
★★★★★

Voor mijn dochter van 12 gaf ik een cursus fotografie. Ze is nu heel enthousiast en gaat zeker verder hiermee. Een volgende cursus komt er zeker bij Sharon. Hartelijk dank voor het zo meedenken en begeleiden. Niet alleen met het fotograferen heb je veel ervaring maar ook in het overbrengen van die kennis en het enthousiasmeren van m’n dochter! Nogmaals hartelijk dank!
Gertjan Hoogendoorn

zakelijk portretfotografie, vijfhuizen

Marieke

Portretfotografie
★★★★★

Sharon neemt de tijd voor een shoot en straalt rust uit. Je merkt dat ze veel ervaring heeft. En heel belangrijk: ik ben erg blij met het eindresultaat! Ik had de foto's snel en ook de communicatie voor en na de shoot verliep heel soepel.

schoolfotografie, amsterdam

Danielle

Schoolfotografie
★★★★★

We zijn ontzettend blij met de foto's van onze zoon! Zijn knappe kop en speelse karakter is erg mooi vastgelegd door Sharon.

familiefotografie, schoorl

Anne

Familiefotografie
★★★★★

Sharon was erg prettig in de communicatie en om mee te werken. We hebben een familie fotoshoot met haar gepland, waarbij een aantal uit het buitenland komen. Sharon was erg behulpzaam en flexibel met o.a. betaalmogelijkheden, bedenken van goede locatie, vaststellen van datum en tijd, en op locatie advies hoe het best natuurlijke foto's te nemen. We hebben na afloop prachtige foto's ontvangen, erg blij mee.

bruidsfotografie, den haag

Merel & Hans

Bruidsfotografie
★★★★★

Sharon is een geweldige fotograaf, zowel mijn man als ik en alle andere aanwezigen hebben geen moment het idee gehad dat er foto’s werden gemaakt. Verder reageert zij snel, is lief en betrouwbaar. Twijfel niet kies haar!!
Nogmaals heel erg bedankt, lieve groetjes, Hans en Merel.

vastgoedfotografie, alkmaar

Rory

Vastgoedfotografie
★★★★★

Voor de verkoop van onze woning zijn foto's het belangrijkste! Dat is wat de doorslaggevende factor geeft. Na een lange zoektocht uiteindelijk uitgekomen bij Sharon. Zeer professioneel en kwalitatief hoogwaardige foto's heeft het opgeleverd.

zakelijkportret, lissen

Raymond

Zakelijkportret
★★★★★

Sharon is voor mij een top mens en fotograaf! Het is heel fijn om door haar begeleid te worden. Ook voor zakelijke portretten.

familiefotografie, overveen

Annette

Familiefotografie
★★★★★

Voor de tweede keer mocht ik voor de lens. De eerste keer met mijn beste vriendin en de tweede keer met mijn ouders en gezin met kinderen. Met beide shoots weet Sharon perfect in te spelen op de personen die ze voor de lens heeft. De shoot is heerlijk ontspannen en gezellig, wat je op de foto's terug ziet komen. We hebben prachtige foto's om op terug te kunnen kijken :) Bedankt!

familiefotografie, schoorl

Irene & John

Groepsfotografie
★★★★★

We waren bezorg of de fotoshoot goed zou gaan met zoveel kleine kinderen. De zorg kwam gedeeltelijk uit, maar de fotoshoot werd door Sharon in goede banen geleid. De samenwerking verliep gezellig en ontspannen. Sharon was erg relaxt en creatief. Zeker doen! We genieten van het eindresultaat in een album en aan de muur.
Irene & Irene

zakelijkportret, hoofddorp

Dennis

Zakelijkportret
★★★★★

Ik heb Sharon ingehuurd om foto's te maken voor onze zakelijke website. Dit heeft ze op een zeer professionele manier gedaan. De sfeer tijdens de fotoshoot was ongdwongen en over het uiteindelijke eindresultaat zijn wij zeer te spreken. Ik zou Sharon dan ook van harte aanraden.

vriendinnenshoot, scheveningen

Julia

Vriendinnenshoot
★★★★★

The photos are great! We are very satified! Thank you so much for the great experience and your patience!
Julia from Germany

familiefotografie, heemstede

Marjan

Familiefotografie
★★★★★

Wij hebben hele mooie foto's aan de muur hangen dankzij Sharon. Haar ongedwongenheid geeft prachtige resultaten. Van jong tot oud ze krijgt iedereen mooi op de plaat!! Zijn echt super blij met het resultaat.

loveshoot, ndsm-werf amsterdam

Ilse & Danny

Loveshoot
★★★★★

Absoluut 5 sterren waard! Vanaf het eerste moment voelde mijn partner en ik ons op het gemak bij Sharon. Wij hadden een loveshoot waarbij mijn vriend onverwachts een aanzoek deed. Wij zijn ontzettend dankbaar dat Sharon deel heeft uitgemaakt van dit bijzondere moment en dit heeft vastgelegd. Het zijn prachtige foto's geworden waardoor wij kunnen blijven genieten van deze prachtige dag. Wij zouden Sharon absoluut aanraden aan iedereen die een fotoshoot wilt plannen! Een fijn, warm persoon die professioneel overkomt en prachtige foto's schiet. Nogmaals bedankt voor je bijdrage aan deze prachtige dag Sharon! Een hele lieve groet, Danny en Ilse

workshop smartphone cocktail fotografie

Vermaat

Workshop
★★★★★

Nogmaals wil ik je bedanken voor je onwijs leerzame workshop. Wij allemaal waren erg enthousiast hierna en Vermaat is up on running voor het maken van de foto’s.

event fotografie, amsterdam

WPG Media

Eventfotografie
★★★★★

Wij hebben Sharon gevraagd om een evenement op een school te fotograferen en zijn heel blij met haar aanpak en de resultaten. Ondanks de last-minute aanvraag was ze heel betrokken. Ze hield goed rekening met de gegeven kaders en verwachtingen en de prachtige foto's stuurde ze snel door. We raden Sharon en Xammes Fotografie dan ook van harte aan!

familiefotografie, noordwijk

Angelique

Familiefotografie
★★★★★

Zo blij met onze foto's en zo leuk om jouw als fotograaf te hebben! Wat een plezier hebben we gehad! Dank je wel!

Kinder- en familiefotografie, noordwijk

Eugene

Familiefotografie
★★★★★

Xammes fotografie is een zeer professioneel bedrijf om mee samen te werken. Sharon is een flexibele, hardwerkende professional en maakt simpelweg prachtige foto!
Graag tot een volgende keer!

workshop fotografie de basis, hoofddorp

Inge

Workshop
★★★★★

Wat was het leuk! Samen met mijn zoon heb ik de basis workshop fotografie gevolgd.Door je enthousiaste manier van vertellen en door je kundigheid is het gelukt om in (relatief) korte tijd veel kennis en informatie te delen. Wij hebben veel geleerd en gaan ermee aan de slag. Deze workshop is een aanrader! Dank!

Kinder- en familiefotografie, noordwijk

Maya

Familiefotografie
★★★★★

Sharon is super spontaan en flexibel. Heeft prachtige familiefoto's op het strand gemaakt!


familiefotografie, noordwijk

Kathy

Familiefotografie
★★★★★

Thanks for the great shoot it was so much fun. You are a great photographer with an eye for the essentials ❤️.

Kinder- en familiefotografie, texel

Bente

Familiefotografie
★★★★★

Wauw wat een mooie fotos! We zijn erg blij met het resultaat! Bedankt voor je geduld, begrip en plezier in je vak wat Super aanstekelijk werkt. Ondanks een shoot met veel kleine kinderen wist je je rust te bewaren en zijn er super mooie resultaten behaald.

kinderfotografie, elswout

Maaike

Kinderfotografie
★★★★★

De fotoshoot was erg leuk; de kinderen vonden het een heel gezellige ervaring! De foto's waren ook stuk voor stuk erg mooi geworden; Elswout leent zich er uitstekend voor, het groen, het zonnetje, heel geslaagd. M'n ouders vonden het resultaat fantastisch, ze waren zeer ontroerd en er hangt nu een mooie foto op aluminium aan de muur. Bedankt voor alles; een absolute aanrader!

Kinder- en familiefotografie, zandvoort

Ilona

Familiefotografie
★★★★★

De foto's van onze familie fotoshoot op het strand zijn prachtig! Sharon is ontzettend goed in het maken van foto's die niet zo geposeerd zijn, waardoor het heel spontane, mooie foto's zijn geworden.

schoolfotografie

Kindergarden

Schoolfotografie
★★★★★

Namens het hele team van Kindergarden Voormalig Stadstimmertuin willen wij je bedanken voor het maken van foto's van bijna alle kinderen!
Het was prettig werken en je straalde heel veel ontspannenheid uit, dat is ook terug te zien in het resultaat.

Kinder- en familiefotografie, zandvoort

Annie

Familiefotografie
★★★★★

Hallo Sharon, Nogmaals heel erg bedankt voor de geweldige fotoshoot strand Zandvoort! Het geduld en je vakmanschap straalt er van af!! Wat hebben we genoten, en genieten nu van de geweldige foto’s die nu bij ons aan de muur hangen!! Groetjes van het hele stel!


familiefotografie, waterleidingduinen

Elise

Familiefotografie
★★★★★

We hebben met Sharon een hele gave fotoshoot gedaan in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Sharon wist een fijne sfeer te creëren en we staan op de foto precies zoals we zijn. Onze kinderen, 4 en 6 jaar, zijn ook super trots op hun foto's! Preview was al snel beschikbaar waardoor we snel onze foto's konden bekijken. Al met al een hele goede ervaring en zou Sharon zeker aanbevelen als fotograaf! Wie weet doen we het nog eens :)!

Kinderfotografie

Vanessa

Kinderfotografie
★★★★★

Dank nogmaals voor de leuke en prettige shoot, de kinderen vonden het heel leuk en waren helemaal op hun gemak.


bruidsfotografie, amsterdam

Mig & Valeriya

Trouwfotografie
★★★★★

Wow, wat een mooie foto's zijn het geworden! Dankjewel, dit maakt het echt af!Trouwfotografie

Tom & Silvana

Trouwfotografie
★★★★★

WOOOOOW wat is dit fantastisch!
Wat een prachtige foto's, geweldig we zijn volop aan het genieten!


familiefotografie, texel

Peter

Familiefotografie
★★★★★

Bedankt voor de fantastische fotoshoot.
Het was heel fijn!Trouwfotografie

Marleen

Trouwfotografie
★★★★★

Beste Sharon, via R. ontving ik de prachtige foto van mij en mijn dochtertje. Prachtig, het is de mooiste foto van ons samen ooit gemaakt!
Veel dank!

familiefotografie, vijfhuizen

Jeroen

Familiefotografie
★★★★★

Wij hebben al meerdere keren een fotoshoot bij Xammes gedaan. Sharon is zeer creatief en maakt werkelijk prachtige foto’s. Iedere keer was het eindproduct geweldig. Echt een aanrader!

zakelijk portretfotografie en website ontwerp

Joost

Website ontwerp
Zakelijk portret
★★★★★

Zeer tevreden over de wijze waarop we zijn geholpen met het creëren van onze website. Sharon is creatief en heeft goede ideeën. Ook de (profiel)foto's zijn goed gelukt. Helemaal top!


familiefotografie, heemstede

Bianca

Familiefotografie
★★★★★

Met de hele familie een gezellige shoot gehad in het bos. Sharon wist mooie plekjes en kwam met leuke ideeën voor ons. Zelfs de hond werd mooi op de foto gezet. Een super geslaagde shoot met zeer mooie foto’s. Zeer zeker een aanrader!!!!! Heel erg bedankt Sharon.

lifestyle fotografie Den Haag

Roel

Familieshoot
★★★★★

Met veel plezier kijk ik terug op de familieshoot die wij met Sharon hebben gedaan. De ochtend zelf was erg relaxed en voelde erg persoonlijk, de manier waarop ze met onze zoon omging was heel leuk om te zien. Het resultaat mag er zeker ook zijn, we kijken nog dagelijks met veel plezier naar de foto's die we hebben laten afdrukken. Aanrader dus!

Kinderfotografie, Vijfhuizen Hoofddorp

Natasja

Kinderfotografie
★★★★★

Al een paar keer hebben mijn dochters voor de lens van Sharon mogen staan. De laatste keer was tijdens de eerste lockdown. We wilden voor de kinderen een tastbare herinnering hebben aan deze gekke tijd. Zeker voor onze oudste dochter die in groep 8 zat, was het een rare afsluiting van de basisschooltijd. Dankzij Sharon hadden we een heerlijke ochtend met elkaar; de kinderen voelden zich snel op hun gemak en de foto’s zijn daardoor heel puur en spontaan geworden. We zijn enorm blij met het uiteindelijke resultaat. Ik ken Sharon ook van de keren dat ze bij onze kinderen op school mocht fotograferen, altijd professioneel en gezellig. Sharon weet de kinderen altijd op beeld te vangen als ze het niet door lijken te hebben, dat levert de mooiste plaatjes op! Met de foto’s die ze vorig jaar van de groepen 8 heeft gemaakt, is onze dochter nog altijd blij. De foto met haar “bestie” hangt zelfs nu nog boven haar bed!

familiefotoshoot in het bus

Danitsja

Familieshoot
★★★★★

HEEL BLIJ MET ONZE FOTO'S
Wat een mooie dag was het!
Super bedankt! XX


Zakelijk portretfotografie, haarlem hoofddorp

Raymond

Zakelijk Portret
★★★★★

WOW! Onwijs goede shoot zeg!
Het was lastig om een keuze te maken.
Kleding maakt inderdaad veel verschil...
Leuk weer om met je te werken!
Tot de volgende!

familie fotoshoot in het bos, heemstede

Marian

Familieshoot
★★★★★

Leuke dag gehad en we vind het resultaat geweldig, heel veel leuke reacties gehad!! BEDANKT!


bruidsreportage, utrecht

Gillian & Myriam

Trouwreportage
★★★★★

Dank voor de prachtige foto’s!
Hoe krijg je het voor elkaar om overal te zijn en uit alle hoeken te fotograferen zonder op te vallen!! Ook de slideshow is echt super!
THANK YOU!

loveshoot, zandvoort

Kim & Christaan

Loveshoot
★★★★★

Erg prettige persoonlijkheid, ontspannen, maar ook gezellig! Neemt de tijd en heeft leuke ideeën! In één woord TOP! Bedankt!


schoolfotografie

Siemona

Schoolfotografie
★★★★★

Ontzettend blij met de foto's die je van Micha hebt gemaakt!! Wat maak je prachtige ontspannen schoolfoto's! Dank je wel!


Blijf thuis fotoshoot, hoofddorp

Paulien

Kinderfotografie
★★★★★

Heel blij met onze prachtige foto's! Ze hebben een mooi plekje in huis gekregen.vriendinnenshoot zandvoort

Patty

Vriendinnenshoot
★★★★★

Wat zijn ze leuk geworden! Heel erg bedankt voor jouw enorme bijdrage aan een onvergetelijke dag. Het was geweldig!


Familiefotografie Bergen aan Zee

Joke

Familieshoot
★★★★★

We hebben genoten met jou en zullen zeker wel weer eens aan je denken!! Hartstikke bedankt weer en tot horens.


Vrijgezellenshootm, Scheveningen

Coby

Vrijgezelenshoot
★★★★★

Ik wil u namens ons allen nog eens enorm bedankten voor de gezelligheid die je meebracht puur door jezelf te zijn, maar ook het gemak dat je aanleverde naar de dag van de shoot toe! Heerlijk hoe alles kon en je alle ideetjes vlot ontving! Van de samenwerking met N. tot het allerlaastste hebben wij genoten!
Het was geweldig! En ik ben ervan overtuigd dat zo'n persoonlijkheid terug komt in de beeldvorming!

familie fotoshoot, Schoorl

Jenny

Familieshoot
★★★★★

We zijn superblij met de foto’s!! Nog even een opmerking bij de foto, waar Yvo van het duin was weg gegleden. Voor mij een beeld van de periode, waarin hij ernstig ziek was. En waar we bang waren hem kwijt te raken. Het weekend uit was voor ons een afsluiting van een lastige tijd, en weer een nieuw begin. En op deze foto stapt hij letterlijk weer tussen ons in, en zijn we weer hoopvol voor de komende tijd. Mooier kon je het niet uitbeelden!!

fotoshootfeestje, kampen

Jozé

Fotoshootfeestje
★★★★★

Vanmorgen de collages uitgedeeld op school. Wat een leuke reacties van de meiden en hun ouders! Veel complimenten voor jou! Je hebt er veel aandacht en zorg ingestopt. Een mooie herinnering voor Fenna en haar vriendinnen. Fenna is er erg blij mee. Dank je wel voor je extra moeite om dit vandaag af te kunnen leveren. Nogmaals hartelijk dank en tot een volgende keer!

trouwreportage, amsterdam

Jeroen & Maria

Trouwreportage
★★★★★

De slideshow is prachtig! We hebben van gasten te horen gekregen dat ze het erg prettig vonden dat je zo “onzichtbaar” was op de dag. Het was ons zelf niet opgevallen (hoe dubbelzinnig). Als we de zo gedetailleerde foto’s zien, dan doet overigens het tegendeel vermoeden. Vol emotie, en met de nadruk op onze gasten! Dit was precies wat we voor ogen hadden toen we besloten om jou te benaderen. In het Russisch noemen ze iemand die uitmuntend is in datgene dat deze doet een 'master', en hier zouden we ons graag bij aan willen sluiten. Bedankt voor alles!

mooie collage laten maken

Marianne

Collage
★★★★★

De collage is prachtig, veel dank voor dit mooie product!zakelijk portretfotografie hoofddorp

Karin

Zakelijk portret
★★★★★

Dank je wel voor de foto’s. Ik ben er erg blij mee! De familie en vrienden die ik ze hebben laten zien vinden ze ook heel mooi, dus als het aan de orde is kom ik graag nog eens bij je terug.

zakelijk portretfotografie hoofddorp

Laurette

Zakelijk portret
★★★★★

In ontspannen sfeer de fotoshoot gedaan op zeer korte termijn.
Zeer tevreden over de hoeveelheid keuze foto's en het gewenste resultaat van zakelijke social media foto's! Aanrader!!

Familiefotografie Waterleidingduinen

Arjen & Helma

Familieshoot
★★★★★

We kijken nog steeds met veel plezier terug op onze sessie in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Veel waardering hebben we voor de manier waarop je ons volledig op ons gemak stelde en dat is volgens ons op de foto's terug te zien

vriendinnenshoot scheveningen

Anouk

Vriendinnenshoot
★★★★★

Super, super leuk!! Erg mooie foto's! dat met 18 meiden;) Heel erg bedankt voor de leuke fotoshoot die wij met elkaar hebben mogen doen. Daar kan Tamara mooi op terugkijken en hebben wij als vriendinnen nog een mooi cadeau voor haar om te geven! Als we nog een keer een goede fotograaf zoeken weten we je te vinden!

zakelijk portretfotografie hoofddorp

Astrid

Zakelijk portret
★★★★★

Ik heb Sharon echt op gevoel gekozen. En omdat ze zo eigentijds gebruik maakt van de social media/internetmogelijkheden. Hoe meer ik vanuit gevoel kies, des te groter wordt het vertrouwen in mijn intuitie. Ook deze keuze was goud waard! Als t gevoel goed is, gaat de rest vanzelf. Enne, mocht je echt een topfotograaf zoeken! Sharon Meijster-Siep is the one!

Familiefotoshoot waterleidingduinen

Ingrid

Familie fotoshoot
★★★★★

Dank voor je prachtige foto's, een feest om naar te kijken.Fotoshoot Drunense duinen

Hennie

Familieshoot
★★★★★

Sharon, je hebt deze dag tot een bijzonder mooie dag gemaakt voor ons.
Bedankt!


Fotoshoot bij Parnassia

Ticha

Familieshoot
★★★★★

Het ziet er echt prachtig uit, wat een mooie/leuke foto's en wat veel.Zakelijk portretfotografie Hoofddorp en omgeving

Kim

Zakelijk Portret
★★★★★

Wat een goed, wat fantastisch werk heb je geleverd!familie fotoshoot waterleidingduinen

Barbara

Familieshoot
★★★★★

Top fotografe met altijd mooie en bijzondere foto's!Fotoshoot Waterleidingduinen

René & Ingrid

Familieshoot
★★★★★

Was een erg leuke ervaring! Dank voor je geduld en ook gezelligheid.familie fotoshoot op het strand

Martine

Familieshoot
★★★★★

Het was echt super! En dan hebben we het resultaat nog niet eens gezien. Heel hartelijk dank voor deze leuke dag en je professionele ontspannen aanpak! Heeft ons gezin wel nodig.

Fotoshoot Waterleidingduinen

Wendy

Familieshoot
★★★★★

Ik wilde je bij deze even bedanken voor de super foto's van mijn meiden! En de collage is ook echt prachtig geworden.


Fotoshoot Kamerik

Sanne

Familieshoot
★★★★★

Wat een leuke foto's Sharon! Je hebt ons nieuwsgierig gemaakt naar de rest... Hartelijk dank voor de leuke sessie.


Fotoshoot DJ LadyMix

Maxime

Zakelijk Portret
★★★★★

Hoii Sharon!! Complimenten voor je mooie werk! Te gek echt waar!! iedereen heeft het over die foto's dat ze zo mooi zijn!!


zakelijk portret hoofddorp

Peter

Zakelijk Portret
★★★★★

Het zijn hele mooie foto's geworden, met de uitstraling die ik wilde bereiken. Ook van mijn dikke koorts lip heb ik niets meer terug gezien. Hopende dat ik met deze mooie foto's ook snel een nieuwe werkgever kan verleiden. Dank!

zakelijk portret hoofddorp

Sandra

Zakelijk Portret
★★★★★

Super leuk!! En super snel!!
Ben heel blij dat ik m’n gevoel heb gevolgd en jou heb benaderd, ook al was het wat verder rijden, want dit is precies wat ik zocht! Top!


zakelijk portret vijfhuizen

Anja

Zakelijk Portret
★★★★★

Fotograaf voor professionele profiel foto voor LinkedIn en Twitter? Xammes fotografie overtreft je verwachtingen! Heel goed! Bedankt!


zakelijk portret amsterdam

Brigitte

Zakelijk Portret
★★★★★

Wat een snelle service. Fijn dan kan ik mijn profielen deze week afronden en volgende week gaan solliciteren. De mooie foto’s geven mij extra zelfvertrouwen. Dankjewel! Nogmaals super bedankt! Vond het echt een fijne ervaring!

zakelijk portret hoofddorp

Jeroen

Zakelijk Portret
★★★★★

Misschien dat je het leuk vind om te weten, maar mijn zoektocht naar een nieuwe baan heeft succes opgeleverd! Per 1 januari 2014 treed ik in dienst bij een groot accountants- en belastingadvieskantoor in Breda. De professionele foto's zullen in ieder geval een positieve bijdrage hebben geleverd... Bedankt!

zakelijk portret amsterdam

Saskia

Zakelijk Portret
★★★★★

Vorige week ben ik op gesprek bij de R...... geweest en per 1 april start ik daar. En ik weet zeker dat jouw foto daaraan bijgedragen heeft. Tijdens mijn gesprek kwamen ze een paar keer terug op mijn opvallende CV! Gisteren zag ik weer een van je klanten die ook moet solliciteren. Met dit soort foto's moet het gewoon goed komen.

familie fotoshoot amsterdamse bos

Mariette

Familieshoot
★★★★★

Baie dankie Sharon. Was vir ons ook baie spesiaal om as n gesin so n fotoshoot te doen en wat n liewe fotograaf!!familie fotoshoot in de duinen bij schoorl

Peter

Familieshoot
★★★★★

Wij zijn heel blij met het resultaat, want wat een mooie kwaliteit en scherpte, kleur en zo ongedwongen en naturel door jou gefotografeerd...


zakelijk portret den haag

Ute

Zakelijk portret
★★★★★

Wat zijn het toch voor erg leuke foto's geworden! Ik heb me nooit leuk gevonden op foto's maar dit keer had ik er moeite om er maar 3 uit te kiezen! Nog eens heel veel dank voor deze plezierige samenwerking!

zakelijk portretfotografie hoofddorp

Paul

Zakelijk Portret
★★★★★

Wat een mooie foto’s een prachtig resultaat. Leuk die verschillen met de andere kleding. Hele mooie foto's ruime keuze. Bedankt!familie fotoshoot vijfhuizen

Jeannette

Familieshoot
★★★★★

Lieve Sharon, geniet nog steeds van beide fotoshoots die je van onze kinderen hebt gemaakt. Krijg er elke dag nog een big smile op mijn gezicht. Je bent een geweldige fotograaf!!

familie fotoshoot op het strand van zandvoort

Matthijs

Familieshoot
★★★★★

WOOOOOOOOW wat zijn ze mooi geworden. We zaten hier met tranen in onze ogen te kijken. Die lucht....blauwer kan gewoon niet. Super leuk we gaan er even voor zitten om de juiste foto's uit te zoeken. Bedankt!!!!

trouwreportage bergen aan zee

Petra & Michiel

Trouwreportage
★★★★★

8 september heeft Sharon de foto's gemaakt voor onze bruiloft. Wat waren/zijn we blij met haar. Super mooie foto's die we heel snel hebben gekregen. We zijn door veel gasten aangesproken over het feit dat we zo een leuke fotograaf hadden. We willen haar bedanken maar zeker ook aanbevelen.

familie fotoshoot op het strand van zandvoort

Nance & Meriam

Trouwreportage
★★★★★

26-08-2014 is onze bruiloft vastgelegd door Sharon / Xammes fotografie. Woorden schieten te kort. Wat een prachtige, geweldige, bijzondere, uitstekende, fenomenale foto's. Onze dag had niet beter vastgelegd kunnen worden. Foto's vol emotie en spontaniteit. Van veel gasten gehoord hoe leuk Sharon was en dat ze zo onopvallend aanwezig was! Onze nummer 1 fotograaf!

zakelijk portret hoofddorp

Lieke

Zakelijk Portret
★★★★★

Lieke heeft afgelopen maandag te horen gekregen dat ze is aangenomen voor een uitdagend Traineeship bij de Gemeente Breda! In haar sollicitatiebrief en CV heeft ze hierbij de foto's van de fotoshoot op een originele manier kunnen toepassen. Haar brief is in ieder geval uitgekozen uit 200 brieven dus de professionele foto's moeten zeker hebben bijgedragen... We beginnen nu dus allebei op 6 januari 2014 aan een nieuwe uitdaging!

fotoshoot feestje castricum

Chantal

Fotofeestje
★★★★★

Het was een superfeestje! Door jouw enthousiasme gingen de meiden er helemaal voor! Ook was het een feestje om alle meiden later nog het verrassingspakketje, wat onwijs leuk was ingepakt, met daarin de door jouw gemaakte collage, nog te mogen geven. Wij hebben een hele leuke middag gehad en hebben nog veel plezier van alle mooie fotos die je hebt gemaakt. Dank je wel Sharon voor een hele leuke middag en de hele mooie, leuke en speciale fotos! Lieve groeten.

zakelijk portretfotografie hoofddorp

Marianne

Zakelijk portret
★★★★★

Geweldig team dames voor fotografie en visagie. Vanaf het begin wordt je heerlijk op je gemak gesteld. Ik vond het een feestje terwijl foto s laten maken niet echt mijn ding is. Daarnaast zijn de foto's ook erg mooi geworden. Helemaal Top!

Instagram

Volg me ook op Instagram!! Met bijna dagelijks nieuwe foto's is er altijd genoeg te beleven. Zo blijf je ook op de hoogte van mijn meest recente werk én lees je meteen over alle leuke aanbiedingen en acties.

"We do not remember days,
we remember moments"
Cesare Pavese

Volg Xammes fotografie