12 Maart 2020! Een dag die we niet snel meer zullen vergeten! Het begin van de intelligente lockdown. Eerlijk is eerlijk, dit had ik niet zien aankomen en ook niet hoe snel het vanaf dat moment zou gaan.

Hoesten, we have a problem!

onbekend

Kinderen van de één op de andere dag niet meer naar school... Fotoshoots die niet door konden gaan... De reisbranche en horeca op zijn gat... Overvolle IC's... Het heeft dan ook even geduurd voordat ik deze bizarre situatie een plekje kon geven en de realiteit tot me doordrong... en inmiddels zijn we alweer 100 dagen verder en pakken we de draad gelukkig, zo goed als mogelijk, weer op.

Wie mij langer dan vandaag kent weet dat ik altijd, maar dan ook echt altijd, van alles foto's maak. Zo heb ik, uiteraard, de afgelopen 100 dagen van Corona ook vastgelegd. Hoe gek het misschien ook klinkt, het is echt leuk om nu terug te kijken, de beelden roepen ook hele mooie herinneringen op.


Hieronder mijn #100daysof_Corona

We do not remember days... We remember moments!

Cesare Pavese
#100daysof_Corona