Naar aanleiding van veel vragen.

JA! Ik kom ook graag bij je langs om van jou, je gezin, jullie kinderen mooie #blijfthuis foto’s te maken ook als er géén eindexamen kandidaten zijn! Uiteraard alles op veilige afstand.

Photography is a way of feeling, of touching, of loving.
What you have caught on film is captured forever…
It remembers little things, long after you have forgotten everything.

Aaron Siskind

Zeker voor alle kinderen die dit jaar eindexamen zouden doen is het helemaal niet leuk! Het is niet het eindexamenjaar, zoals het hoort te zijn. Géén groot feest met je vrienden, géén familie die langskomt om je te feliciteren.

De komende tijd krijgen de eindexamekandidaten te horen of ze zijn geslaagd! Het is dus een bijzondere tijd en een bijzonder manier van slagen! Hoe mooi is het om dit moment toch te vereeuwigen.

Ik kom graag met mijn telelens bij jullie langs en blijf uiteraard op gepaste afstand, voor een #stayathomeGESLAAGD!shoot.

Woon je in Vijfhuizen, heb je een geslaagde in huis en heb je belangstelling voor deze #stayathomeGESLAAGD!shoot?

Neem dan, zodra het goede nieuws bekend is, of als het nu al een zekere zaak is ;-), contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden om bij jullie langs te komen, voor een onvergetelijk aandenken!


Hoe leuk is het dan om straks deze foto('s) te gebruiken voor je uitnodigen, want vroeg of laat gaat er toch een groot feest komen ;-).

Informatie

 ▫️ Kosten   :  € 29,95 incl. 3 hoge kwaliteit digitale foto’s naar keuze
 ▫️ Duur   :  10-15 minuten
 ▫️ Wanneer   :  t/m 3 mei a.s.
 ▫️ Waar   :  Vijfhuizen, bij je thuis
 ▫️ Inschrijven   :  Stuur me een (whatsapp) bericht op 06-81857032
 ▫️ Betaling   :  via Tikkie

Wil je graag een mooie fotoshoot en twijfel je of het al kan binnen de mogelijkheden van de anti-Corona maatregelen? Schroom niet en neem, geheel vrijblijvend, contact met me op dan bespreken we de mogelijkheden.