Wat een bizarre maand was Maart!

Het ene moment sta je VOL in de startblokken om héél veel kinderen te gaan fotograferen op diverse kinderdagverblijven, bruiloften en natuurlijk ook de nodige familieshoots, en dan... van het één op het andere moment...

Pause and remember - Nothing lasts forever.
Beter days are coming, but they will come faster with faith.

Jennifer Young

#Corona | #socialdistancing | #1_5m | #thuisscholing | #thuiswerken | #lockdown | #blijfthuis | #wewillsurvive | #staysafe | #stayathome | #6april | #ready2help | #28april

Allemaal termen die ons leven momenteel beheersen!

Begin dit jaar ben ik gestart met een #365 foto challenge, wat inhoudt dat ik iedere dag een foto maakt, in mijn geval met mijn iPhone. Door de extra vrije tijd is er nu dus ook geen enkel excuus om een dag over te slaan ;-). Deze foto's verzamel ik in de app COLLECT. Terugkijkend op deze foto's realiseer ik me weer des te meer hoe snel alles opeens kan veranderen...

Hieronder mijn fotoverslag van de maand MAART, waarbij er in de eerste 10 dagen van Maart nog geen vuiltje aan de lucht leek te zijn...

En nu de vraag wat APRIL ons gaat brengen, want gisteravond hebben we te horen gekregen dat de maatregelen verlengd zijn tot 28 april. Ook in April ga ik uiteraard door met fotograferen. Heb jij ook tijd over en wil je beter leren fotograferen met je smartphone? Volg mijn speciale INSTAGRAM pagina waar ik geregeld tips & tricks plaats, hoe ook jij betere foto's kunt maken met je smartphone.

Voor nu wens ik IEDEREEN heel veel sterkte in deze heftige periode, #staysave en #stayathome.

Als alles weer een beetje terug is naar 'normaal' kun je uiteraard ook een workshop smartphone fotografie bij me volgen. Kijk hier of neem contact met me op.

#365 foto challenge, maart
#365 foto challenge, maart
#365 foto challenge, maart
#365 foto challenge, maart
#365 foto challenge, maart
#365 foto challenge, maart