Xammes Blogt!


Gratis 'Change the Date' kaartjes

Familie fotoshoot Vijfhuizen

“We can't help everyone, but everyone can help someone”

- Ronald Reagan

Het zijn echt bizarre tijden!

Voor nu staan de meeste fotoshoots 'on hold' en veel bruiloften zijn uitgesteld in verband met de Corona maatregelen.

Voor veel bruidsparen is dit een zeer teleurstellende en stressvolle periode, daarom wil ik jullie héél graag helpen.

Voor mijn bruidsparen maak ik GRATIS ‘Change The Date’ kaarten, zodat ze hun gasten zo snel als mogelijk op de hoogte kunnen brengen van hun nieuwe trouwdatum. Het is een digitale kaart, volledig naar jullie smaak vormgegeven, die makkelijk naar alle genodigden gemaild, ge-whatsappt of ge-smst kan worden. Ik doe dit GRATIS, omdat niemand op dit moment op extra kosten zit te wachten.

Ben ik niet jullie bruidsfotograaf en is jullie bruiloft ook uitgesteld? Geen probleem. Willen jullie ook een 'Change The Date’ kaartje laten maken? Neem CONTACT met me op! Ook jullie help ik heel graag!

Willen jullie de kaarten toch ook laten afdrukken? Dat kan uiteraard, jullie betalen dan alleen de kosten voor het laten drukken van de kaarten.


Willen jullie een mooi 'Change The Date' kaartje laten maken? Neem, geheel vrijblijvend, CONTACT met me op.

familie fotoshoot, vijfhuizen

familie fotoshoot, vijfhuizen
Delen is lief! Bedankt alvast!Volg mij op Social Media

Facebook

Twitter

LinkedIn

Instagram

Instagram Tips

Pinterest

Scroll to Top