Het zijn echt bizarre tijden! Voor nu staan de meeste fotoshoots 'on hold' en veel bruiloften zijn uitgesteld in verband met de Corona maatregelen.

We can't help everyone, but everyone can help someone.

Ronald Reagan

Voor veel bruidsparen is dit een zeer teleurstellende en stressvolle periode, daarom wil ik jullie héél graag helpen.

Voor mijn bruidsparen maak ik GRATIS ‘Change The Date’ kaarten, zodat ze hun gasten zo snel als mogelijk op de hoogte kunnen brengen van hun nieuwe trouwdatum. Het is een digitale kaart, volledig naar jullie smaak vormgegeven, die makkelijk naar alle genodigden gemaild, ge-whatsappt of ge-smst kan worden. Ik doe dit GRATIS, omdat niemand op dit moment op extra kosten zit te wachten.

Willen jullie de kaarten toch ook laten afdrukken? Dat kan uiteraard, jullie betalen dan alleen de kosten voor het laten drukken van de kaarten.

Ben ik niet jullie bruidsfotograaf en is jullie bruiloft ook uitgesteld? Geen probleem. Willen jullie ook een 'Change The Date’ kaartje laten maken? Neem contact met me op! Ook jullie help ik heel graag!

digitaal change the date kaartjes