Ik geef al jaren workshops en dat vind ik zo ontzettend leuk om te doen. Niet alleen workshopshops Basis fotografie met je spiegelreflex camera, maar ook workshops iPhone fotografie. Toen ik door Pulitzer Amsterdam werd benaderd of ik een workshop iPhone foodfotografie wilde geven in restaurant Jansz.in Amsterdam, was ik uiteraard dol enthousiast.

Gisteren was het dan eindelijk zover! In één van de private dining kamers was een mooie opstelling voor ons klaargezet. Na een korte introductie mijnerzijds volgden de prachtige oogstrelende gerechten die door de Chef van restaurant Jansz. en zijn team waren klaargemaakt. Onder het genot van een heerlijk drankje en mijn uitleg gingen de deelnemers aan de slag.

Waarom ik het geven van workshop zo leuk vind? Ik vind het prachtig om te zien hoe enthousiast mensen worden als hetgeen, ik ze uitlegt, zelf ook lukt.

Na het uitserveren van het hoofdgerecht kwam de Chef zelf ook even langs om uitleg te geven over de gerechten die geserveerd waren en er werden ook een aantal extra gerechten binnengebracht van de nieuwe kaart. Na het maken van de mooie foto's werd er uiteraard heerlijk gegeten.

Natuurlijk kon ik het zelf ook niet laten om foto's te maken ;-).

Wil je ook een keer een workshop iPhone foodfotografie volgen? Houd dan de website van Jansz. goed in de gaten, wie weet wat voor een fotogenieke gerechten er dan op de kaart staan. Deze workshop is een absolute aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt en fotograferen met de iPhone.

Langs deze weg wil ik alle deelnemers, nogmaals, bedanken voor jullie deelname aan de Workshop iPhone Foodfotografie #shootwithjansz en bedankt voor jullie enthousiasme! En uiteraard Pulitzer Amsterdam en restaurant Jansz. ook enorm bedankt voor jullie uitnodiging deze workshop te mogen geven. Graag tot een volgende keer!

Workshop iPhone Foodfotografie, Amsterdam
Workshop iPhone Foodfotografie, Amsterdam
Workshop iPhone Foodfotografie, Amsterdam
Workshop iPhone Foodfotografie, Amsterdam

Ook leuk om de resultaten van de deelnemers te zien:

Workshop iPhone Foodfotografie, Amsterdam

Krijg je de smaak te pakken en wil je een stapje verder met het fotograferen met je smartphone, volg dan een workshop smartphone/iphone fotografie. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.