LinkedIn is verreweg het grootste en belangrijkste netwerk voor professionals met bijna een half miljard leden.

Wat is het allerbelangrijkste onderdeel van je LinkedIn profiel? Ja natuurlijk, je profielfoto! Heb jij onlangs nog kritisch naar je eigen profielfoto gekeken? Kan die er eigenlijk nog wel mee door, of gebruik je nog steeds die gezellige vakantiefoto, die foto met je hond of die foto met een veel te drukke achtergrond? Of nog erger, je hebt er nog helemaal geen foto op staan! Dan is het de hoogste tijd om hier verandering in aan te brengen, om te kiezen voor een goede, professionele LinkedIn profielfoto. Een foto die jou het best tot je recht laat komen.

Je LinkedIn profielpagina is anno 2018 echt heel erg belangrijk voor jouw (online) reputatie. Je profielfoto is tenslotte de eerste indruk die je op (toekomstige) werkgevers, klanten, werknemers en collega’s maakt. Het klinkt allemaal heel erg logisch en niet al te ingewikkeld, maar toch zie ik dagelijks foto’s en profielpagina’s voorbij komen, die nog het nodige te wensen overlaten.

Gelukkig zag Mark wel in hoe belangrijk een goede eerste indruk is en dus een goede profielfoto op LinkedIn. Zo stond hij afgelopen zaterdag voor mijn lens. Het was koud en mistig, maar daar had Mark tijdens de profiel fotoshoot gelukkig geen last van, het voordeel van een pak, zoals hij zelf opmerkte.

En vandaag al kon Mark zijn profielfoto op linkenIn aangepast. Een hele verbetering, al zeg ik het zelf! ;-)

Mark bedankt en succes met alles!

Hieronder de foto's die Mark heeft geselecteerd na zijn social media profielfoto shoot.

Wil jij ook zorgen voor een goede eerste indruk op je website en/of Social Media kanalen, beginnend met een goede profielfoto? Kijk dan hier of neem, geheel vrijblijvend, contact met me op.

Portretfot's voor LinkedIn
Portretfot's voor LinkedIn
Portretfot's voor LinkedIn
Portretfot's voor LinkedIn