Aanleiding voor Astrid om nieuwe portretfoto's te laten maken is het verschijnen van haar boek in februari 2016.

De foto's zullen o.a. gebruikt worden voor de achterflap van haar boek 'P.R.I.M.A. is Perfect' en in de brochure die naar de boekhandelaren gaat.

Daarnaast kon ze, zoals ze zelf aangaf, ook nieuw fotomateriaal gebruiken voor op haar website en social media.

Op een prachtige zaterdagmiddag, ging ik samen met visagiste Judith, heerlijk aan de slag. Een fijne ontspannen fotoshoot in een prachtige omgeving.

En dan is het toch even spannend, want heb ik het beeld dat Astrid voor ogen had, goed kunnen vastleggen, want Astrid is net als ik een perfectioniste... ;-)

Maar uit haar reacties per mail en op social media, kan ik zeggen, we naild it! Ook mede dankzij Judith haar mooie visagie.

Het is moeilijk kiezen welke ik ga nemen.
Fotografe Sharon Siep van www.xammes.nl heeft echt supermooi werk geleverd.'
Enne, mocht je echt een topfotograaf zoeken! Sharon Meijster-Siep is the one!

Astrid

Het belang van het wereld wijde web en dus ook Social Media wordt steeds groter. Twitter, Facebook, Google+ en/of Linkedin wordt op zakelijke gebied steeds meer gebruikt. De waarde van de profielfoto die je daar gebruikt moet zeker niet worden onderschat. Deze profielfoto zegt tenslotte iets over je persoonlijkheid, je professionaliteit en dat van je bedrijf.

Het is dan ook erg belangrijk om voor een goede portretfoto te zorgen. Doe je dat niet, dan bestaat er een grote kans dat je doelgroep afhaakt. Je krijgt tenslotte nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.

Ben je toe aan een professionele profielfoto/portretfoto (je Avatar)?

Wil jij ook zorgen voor een goede (eerste) indruk op je website en/of Social Media kanalen, beginnend met een goede portretfoto's? Kijk dan hier of neem, geheel vrijblijvend, contact met me op.

Portretfoto's voor boek PRIMA
Portretfoto's voor boek PRIMA
Portretfoto's voor boek PRIMA
Portretfoto's voor boek PRIMA
Portretfoto's voor boek PRIMA
Portretfoto's voor boek PRIMA