Wat is het toch fijn als er zulke leuke projecten 'aan komen waaien'.

Echt een last minute opdracht, met een hele strakke deadline, die gelukkig is gehaald. Ooh zo leuk om te doen, juist omdat het zo, voor mij althans, helemaal uit het niets kwam ;-)!

Tijdens zijn verblijf in het ruimtestation ISS, bedacht André Kuipers het verhaal van André het Astronautje en in september 2012 verscheen dit leuke prentenboek met prachtige illustraties van Natascha Stenver.

Toen werd het idee geboren om een theatervoorstelling te maken... maar dat kan natuurlijk niet zonder de nodige promotie. Dus... hoe kun je een theatervoorstelling beter promoten, dan door het neerzetten van een mooie eyecatcher in de vorm van een lifesize bord met beide Andrés.

Het maken van de foto's was zo leuk om te doen, wetende dat de stand-in van André het Astronautje, er straks niet meer op zou staan... (gelukkig hebben ze de orginele foto's nog ;-)).

Ik maakte foto's van André Kuipers en zijn kleine stand-in, in verschillene leuke houdingen en Natascha Stenvert maakte de keus welke opname van André het meest geschikt was, voor het doel dat ze voor ogen hadden.

Zoals je zult begrijpen een ontzettend leuke opdracht. Iets totaal anders dan anders ;-).

Het eindresultaat van het lifesize bord, geproduceerd door De Resolutie, is er één om trots op te zijn!

Iedereen bedankt voor deze korte, maar zeer leuke samenwerking en ik wens iedereen, achter de schermen, heel veel succes de komende tijd en ik hoop écht voor jullie, dat de theatervoorstelling van André het Astronautje in productie genomen gaat worden. Toi toi toi!!

Bedrijfsfotografie Kindertheater
Bedrijfsfotografie Kindertheater