Een jaar geleden had ik nooit kunnen bedenken dat ik wederom deze fotoshoots zou gaan aanbieden, want ik was er toch echt van overtuigd dat we een jaar later van alle anti Corona maatregelen af zouden zijn. Helaas is daar nog geen sprake van en is de lockdown zelfs nog strenger dan een jaar gelden.

We do not remember days, we remember moments.

Cesare Pavese

Na het succes van vorig jaar wil ik daarom wederom deze te leuke #blijfthuisfotoshoots gaan aanbieden. Dit zijn mini fotoshoots voor een klein prijsje (€ 39,95), gewoon bij jullie thuis, lekker in de tuin.

Met Moederdag in aantocht is dit natuurlijk een prachtig cadeau om te geven, als cadeaubon voor iemand waarvan je vindt dat hij of zij een leuke fotoshoot verdient, of gewoon voor jezelf omdat je graag mooie foto's wilt laten maken van je gezin, succes gegarandeerd!

Woon je dus in Vijfhuizen, Hoofddorp, Heemstede, Haarlem of daar ergens tussenin ;-) * en wil je graag dat ik bij je langskom voor een #blijfthuisfotoshoot? Stuur me een e-mail of (Whatsapp) bericht op 06 - 81 85 70 32, dan bespreken we de mogelijkheden.

Informatie

▫️ Kosten : € 39,95 incl. 3 hoge kwaliteit digitale foto’s naar keuze
▫️ Duur : 30 minuten
▫️ Wanneer : t/m 31 mei a.s.
▫️ Waar : Vijfhuizen, Hoofddorp, Heemstede, Haarlem of daar ergens tussenin ;-) *
▫️ Inschrijven : Stuur me een e-mail of een (whatsapp) bericht naar 06 - 81 85 70 32
▫️ Betaling : Je ontvangt een factuur met betaallink
* Wonen jullie buiten een straal van 20km van Vijfhuizen (2141AP) dan kom ik uiteraard ook graag bij jullie langs voor deze leuke fotoshoot. Er geldt dan een kleine toeslag van €0,35 per extra gereden kilometer.