Een jaar later! En nog staan de meeste bruiloften 'on hold' in verband met de Corona maatregelen. Iedereen is in afwachting van de versoepelingen, zodat ze hun mooiste dag echt kunnen vieren zoals ze dat 'pré Corona' voor ogen hadden.

We can't help everyone, but everyone can help someone.

Ronald Reagan

Voor mijn bruidsparen maak ik, als ze dat willen, GRATIS digitale ‘Change The Date’ kaarten, zodat ze hun gasten zo snel als mogelijk op de hoogte kunnen brengen van hun nieuwe trouwdatum. Het is een digitale kaart, volledig naar jullie wens vormgegeven of gebasseerd op de originele trouwkaart, die makkelijk naar alle genodigden gemaild, ge-whatsappt of ge-smst kan worden. Ik doe dit GRATIS, omdat niemand op dit moment op extra kosten zit te wachten.

Ben ik niet jullie bruidsfotograaf en wordt jullie bruiloft ook uitgesteld? Willen jullie ook een 'Change The Date’ kaartje laten maken? Dat kan! Neem contact met me op! Dan bespreken we de mogelijkheden, want ook jullie help ik heel graag!

change the date kaartje
de snelste manier om een nieuwe trouwdatum bekend te maken