Vorig jaar werd ik benaderd door Joost van MPR&A. Hij was toe aan een nieuw logo en ook had hij nog geen website.

Your brand is what people say about you when you are not in the room.

Jeff Bezos

Hoe groot of hoe klein je bedrijf ook is, een professionele uitstraling mag nooit worden onderschat. Hoe je je presenteert naar potentiële klanten kan absoluut van invloed zijn op of je een opdracht binnenhaalt of niet.

Een aantal jaren geleden heeft Joost zelf een logo gemaakt, maar nu wilde hij toch graag een logo met een meer professionele uitstraling en die ook beter bij hem en zijn bedrijf zou passen.

Tijdens ons intake gesprek vertelde Joost mij welke uitstraling hij zocht en welke kleuren hij in gedachten had. Hiermee ging ik aan de slag en na het zien van een aantal ontwerpen is dit het eindresultaat. Wat een verschil met wat het voorheen was.

nieuwe huisstijl en website MPR&A

Nadat het logo ontwerp, was het tijd om ook zijn visitekaartje en briefpapier te ontwerpen. Al met al een prachtig huisstijl waar Joost mooi mee voor de dag kan komen.

Na het huisstijl ontwerp was het de hoogste tijd om ervoor te gaan zorgen dat MPR&A ook op het wereld wijde web te vinden is. Met het huisstijl van MPR&A als uitgangspunt bouwde ik de website. Een mooie duidelijke gebruiksvriendelijke responsive website, een mooie online visitekaartje waar Joost trots op mag zijn.

nieuwe huisstijl en website MPR&A

Een mooi eindresultaat waar niet alleen Joost, maar ook ik enorm blij mee ben. Nieuwsgierig hoe de website eruit ziet? Neem dan snel eens een kijkje op MPR&A.

nieuwe huisstijl en website MPR&A

Ook toe aan een nieuw logo, huisstijl of website? Kijk hier of neem contact op dan bespreken we de mogelijkheden.