Een week geleden had denk ik niemand gedacht dat Nederland in de situatie zou zitten waarin we ons nu bevinden. Een heftige periode waarin iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid zal moeten pakken. Ja, het worden hele pittig tijden en sommige mensen worden dubbel geraakt! Maar laten we met z'n allen er alles aan doen om deze Coronavirus zo snel mogelijk de kop in te drukken. Met de woorden van Janny in mijn achterhoofd, lees hierboven, besefte ik nog meer hoe kwetsbaar we zijn, maar ook dat we er sterker uit zullen komen, mits we NU actie ondernemen.

Even een opmerking bij de foto hierboven, waar Yvo van het duin was weggegleden. Voor mij een beeld van de periode, waarin hij ernstig ziek was. En waar we bang waren hem kwijt te raken. Het weekend uit was voor ons een afsluiting van een lastige tijd, en weer een nieuw begin. En op deze foto stapt hij letterlijk weer tussen ons in, en zijn we weer hoopvol voor de komende tijd. Mooier kon je het niet uitbeelden!!

Janny

Daarom heb ik, met pijn in mijn hart maar zeer bewust, besloten om geen boekingen aan te nemen voor de periode 16 maart tot in ieder geval 6 april a.s. Boekingen gepland in bovenstaande periode worden in goed overleg, uiteraard kosteloos, omgeboekt naar een later datum.

Wil je na 6 april een mooie fotoreportage laten maken, GRAAG!, dan mag je uiteraard, ook in deze periode, contact met me opnemen.

Ik wens IEDEREEN, alle ZZP’s, het Medisch Personeel, iedereen in de Luchtvaart en Horeca, Kinderopvang, Leerkrachten en alle anderen beroepsgroepen die geraakt worden door het Coronavirus heel veel sterkte in deze zeer ingrijpende periode!

Hopelijk tot snel zien!
Liefs,
Sharon

Wil je mooi familiefoto's laten maken na 6 april? Kijk hier of neem, geheel vrijblijvend, contact met me op.