Xammes Blogt!


Workshop smartphone foodfotografie

workshop smartphone foodfotografie

Gisteren mocht ik een fijne WORKSHOP SMARTPHONE FOTOGRAFIE geven bij LEKKER YF en dan met de focus op foodfotografie.

Het rook echt heerlijk toen ik gistern bij Lekker YF binnenkwam. Er waren allemaal heerlijk hapjes en gerechten klaargemaakt waarmee we fijn aan de slag konden.

Ze wilden graag leren hoe ze de lekkere hapjes en gerechten die ze maakten mooi konden vastleggen zodat ze goed tot hun recht zouden komen op hun website, maar ook op Instagram, want zoals ze zelf zeiden 'We doen eigenlijk maar wat'.

Uiteraard gingen we van start met de basis en daarna aan de slag met de hapjes en gerechten en liet ik zien hoe ze het beste met de ruimte die ze tot hun beschikking hebben, gelet op licht en styling, het beste alles mooi konden fotograferen met hun, in dit geval, iPhones. En uiteraard liet ik ook zien hoe ze met een klein beetje nabewerking de gerechten nog beter tot hun recht konden laten komen.

Zo leuk om te zien dat ze steeds enthousiaster werden. En een fijne bijkomstigheid van deze workshop smartphone foodfotografie, de heerlijke hapjes waarvan we na afloop mochten genieten.

Lieve dames BEDANKT voor jullie enthousiasme, heel veel succes met LEKKER YF en hopelijk nog eens tot ziens!

Hieronder een kleine impressie van deze leuke maar ook heerlijke workshop IPHONE/SMARTPHONE FOODFOTOGRAFIE.


Wil jij ook beter leren fotograferen met je smartphone / iPhone? Kijk dan HIER of neem, geheel vrijblijvend, CONTACT met me op.

workshop smartphone foodfotografie op locatie

workshop smartphone foodfotografie op locatie

workshop smartphone foodfotografie op locatie
Delen is lief! Bedankt alvast!Volg mij op Social Media

Facebook

Twitter

LinkedIn

Instagram

Instagram Tips

Pinterest

Scroll to Top