2019 was een heel bijzonder jaar voor KLM. Ze bestonden niet alleen 100 jaar!!, ook werd na 3 jaar verbouwen eindelijk de nieuwe internationale KLM Crown Lounge geopend. Aan mij de eer om deze bijzondere gelegenheid vast te leggen, maar hierover meer in een volgende blog.

Deze blog is speciaal voor de mooie KLM collega's die in de Lounge werken.

Never let your memories get greater than your dreams.

Douglas Ivester

Het werken in een Lounge die constant aan verbouwingen onderhevig was, met de daarbij behorende ongemakken, niet alleen voor de passagiers, maar zeker ook voor de Lounge Agents, was niet altijd makkelijk, maar ze bleven altijd stralen, daarom werden ook zij tijdens de opening van de nieuwe internationale KLM Crown Lounge eens extra in het zonnetje gezet. Ze werden prachtig opgemaakt door eigen collega's, waarna ze tussen alle feestelijkheden door op de foto mochten bij mij. Dit was zo leuk om te doen!

Dus kom je binnenkort in één van de KLM Crown Lounges, dan is de kans dus héél groot dat je door één van deze Personal Lounge Assistants geholpen wordt.

Lieve dames, bedankt dat ik jullie mocht fotograferen en heel veel werkplezier in jullie prachtige nieuwe KLM Crown Lounge.

Wil jij ook mooie foto's met je collega's of van je personeel? Kijk hier of neem, geheel vrijblijvend, contact met me op.

zakelijk portretfotografie klm crown lounge
zakelijk portretfotografie klm crown lounge