Momentje

kosten uitvaartfotografie

Tijdens de laatste levensfase zijn emoties zo intens dat mooie, dierbare momenten vaak onbewust aan je voorbijgaan. Troostvolle herinneringen tijdens een uitvaart worden dan ook gemist, doordat een uitvaart in een roes wordt beleefd. Momenten van verbinding en connectie, van liefde en warmte gaan volledig aan je voorbij, daarom kan uitvaartfotografie zoveel betekenen! Een liefdevolle blik, dat tedere gebaar. Allemaal intieme momenten die ik als uitvaartfotograaf voor jullie vastleg, als dierbare herinnering om later als de tijd er rijp voor is, nog eens op terug te kijken.

  • uitvaartfotografie

kies een pakket

Mooie foto's zijn van onschatbare waarde, ze zijn immers vaak het enige tastbare bewijs van een dierbare herinnering en daarom zeker de investering waard! Bekijk hieronder de verschillende pakketten.

mini

v.a. 225
1 uur fotografie
tenminste 50 digitale foto's
-
online slideshow
OPTIONEEL
extra fotografie á € 135,00 p/u
(minimaal 50 extra digitale foto's)
Uitbreiding afscheidsalbum

standaard

550
3 uur uitvaartfotografie
tenminste 150 digitale foto's
mini album 15x15cm, 12 pag.
online slideshow
OPTIONEEL
extra fotografie á € 135,00 p/u
(minimaal 50 extra digitale foto's)
Uitbreiding afscheidsalbum

Standaard plus

995
4 uur uitvaartfotografie
tenminste 200 digitale foto's
afscheidsalbum 25x25cm, 40 pag.
online slideshow
OPTIONEEL
extra fotografie á € 135,00 p/u
(minimaal 50 extra digitale foto's)
Uitbreiding afscheidsalbum

Waarom kiezen voor een uitvaartfotograaf?

Uitvaartfotografie, ook wel afscheidsfotografie genoemd, geeft je een tastbare herinnering aan een enorm verdrietig, maar bijzonder moment. Door de gemaakte foto's kun je later rustig terugkijken op het afscheid, zodat de waardevolle momenten niet vervagen. Mooie foto’s van een uitvaart of een afscheidsmoment geven houvast, je ervaart de liefdevolle emoties opnieuw en dit kan troost bieden.

Kennismakingsgesprek

Als jullie dit op prijs stellen maken we een afspraak voor een, geheel vrijblijvend, kennismakingsgesprek. Je wilt tenslotte tijdens zo'n belangrijk en intiem moment een fotograaf die je volledig kunt vertrouwen en bij wie je helemaal jezelf kunt zijn. Tijdens dit kennismakingsgesprek leren we elkaar een beetje kennen en bespreken we al jullie wensen.

Uitvaartverzekering

Goed om te weten is dat een aantal uitvaartverzekeringen binnen de polis een vrij te besteden budget heeft dat je bijv. kunt besteden aan een fotoreportage tijdens de uitvaart. Neem contact op met je verzekeringsadviseur of uitvaartbegeleider voor de mogelijkheden.

Reiskosten

Zijn inbegrepen m.u.v. een overtocht naar de Waddeneilanden

Online slideshow

Binnen een week, na het afscheid, zorg ik voor een liefdevolle slideshow. Jullie ontvangen via een e-mail, de inlog gegevens, die jullie desgewenst kunnen delen met jullie familie en dierbaren.

Fotoselectie en -bewerking

Na de uitvaart heb ik even nodig om alle foto's te selecteren en zorgvuldig te bewerken. De foto's worden bewerkt in kleur én een ruime selectie ook in zwart/wit.

Hoge Resolutie digitale foto's

Jullie ontvangen de mooiste digitale foto's, in de hoogste resolutie, in kleur en een ruime selectie in zwart/wit, zonder watermerk.

Afscheidnemen is niet loslaten, het is een andere manier van vasthouden

Anoniem

Ieder afscheid is uniek en vraag om maatwerk. Hebben jullie speciale wensen?
Ik denk graag met jullie mee.

Neem contact op!

mooie woorden