De kwaliteit van de foto's die we tegenwoordig met onze smartphones maken, wordt steeds beter.

Een foto uit een telefoon is eigenlijk niet geschikt om groter te laten afdrukken dan 20x30cm. Jammer zou je denken, maar niet getreurd...

Heb jij een foto gemaakt waarvan je denkt... Oh wat zou het toch gaaf zijn als deze echt heel groot aan de muur zou kunnen!

Vanaf nu kun je ook je prachtige foto's gemaakt met je telefoon groot, groter, groots laten afdrukken en op elk gewenst materiaal. Fotopapier, Canvas, Plexiglas, Dibond, Xpozer, zeg het maar.

Zelf heb ik een foto die ik op Klein Curaçao maakte, met mijn iPhone 5, laten afdrukken op het formaat 50x200cm. Een echte statement in de kamer en wij zijn er super blij mee.

Heb jij ook een foto* die je graag groter wilt laten afdrukken dan 20x30cm met behoud van kwaliteit?

Ik kan dit nu voor je mogelijk maken. Ik kan niet alleen het vergroten van de foto voor je verzorgen, maar ook het eventueel extra bewerken en uiteraard, indien gewenst, ook het uiteindelijk af laten drukken van je foto op professionele producten.

Wil je meer informatie over deze nieuwe service? Neem dan gerust, geheel vrijblijvend, contact met me op, dan stuur ik je mijn uitgebreide brochure met prijzen, mogelijkheden en extra opties.

Wil je eerst betere leren fotograferen met je smartphone, wellicht is een workshop smarphone / iPhone fotografie een goed begin tot iets prachtigs aan de muur.


*Voorwaarden voor het beste eindresultaat: Gemaakte foto dient wel mooi van kwaliteit en scherpte te zijn.
van smartphone naar groots aan de muur