Webdesign

Het geheim van een succesvolle website? Focussen op uw doel!

Anders dan pure webbouwers, bedenken we van te voren samen met u een plan, want een website is geen technisch speeltje, maar een kanaal waarmee u met uw klanten spreekt en potentiële klanten aantrekt.

Een van de belangrijkste punten is om exact te bepalen wat u wilt bereiken met de website en wat willen uw klanten vinden op uw site? Met uw doel voor ogen en uw doelgroep bedenken we een optimale insteek, maar het aller belangrijkst is dat niet wij bepalen hoe uw site er uit komt te zien, nee, dat bent U.

Omdat we kennis hebben van vormgeving, zal de uitstraling van uw site ook optimaal aansluiten bij uw gedrukte huisstijl. Uw uitstraling op het web als op drukwerk zal mooi in elkaar overvloeien.

Wat kunnen we verwachten?

Bij een basis responsive website is inbegrepen:

• ontwerp, advies en het bouwen van uw website
• index pagina en maximaal 10 achterliggende pagina's
• contactformulier

Afhankelijk van de grote van uw te bouwen website maken wij graag een offerte op maat.
Neem gerust contact met ons op voor een, geheel vrijblijvende, offerte.


Hoe gaan we te werk?

In overleg met u worden de eisen en ideeën met betrekking tot de te ontwikkelen website op papier gezet. Vervolgens maken wij enkele ontwerpen en u geeft aan wat u wel en niet bevalt aan de ontwerpen. Op basis daarvan wordt een volgend design gemaakt. Er kunnen ongelimiteerd aanpassingen worden gedaan, net zolang totdat u echt tevreden bent over het resultaat. Dan wordt de site door studio Xammes gebouwd en online gezet.

Wilt u een website in combinatie met een logo ontwerp en/of huisstijl ontwerp?

Wilt u een website dat voor uw bedrijf werkt?

Neem contact met ons op.

Scroll to Top