Mooie professionele foto's laten maken

Mijn werkwijze

Kinder en familiefotografie

Fotoshoot

Spontaan en levensecht zijn de foto's die ik maak van jou, je kinderen, uw familie, jullie trouwdag, het bedrijf en/of event.
Ik fotografeer altijd op locatie en bij voorkeur met het aanwezige natuurlijk licht.


Ik verzorg graag de fotografie voor...

Families- en kinderen
Grote groepen en families vanaf 6 personen
Bruidsreportages en Shoot4Two!
Social media profiel foto's en (zakelijke) portretten
Kinderfeestjes, en Vriend(innen)shoots
Bedrijven, Vastgoed- en evenementen

Werkwijze

Maak een afspraak

De eerste stap is het maken van een afspraak om mooie foto's te laten maken. In goed overleg plannen we een datum, hoe laat jullie graag willen (uiteraard, bij kleine kinderen, rekening houdend met voedingstijden en middagslaapjes) en uiteraard de leukste locatie (strand, duinen, bos, park, stad, zeggen jullie het maar). Het liefst werk ik met natuurlijk licht en fotografeer daarom bij voorkeur buiten. Weten jullie geen mooie locatie, dan help ik jullie graag een handje in het zoeken van een locatie die het beste bij jullie wensen past.


Voorbereiding op julie fotosessie

In de aanloop naar jullie fotosessie zullen we een aantal keren per mail, of als jullie dat liever willen per telefoon, contact met elkaar hebben. Ik stuur bijvoorbeeld informatie mbt kledingtips, wat mee te nemen e.d. en uiteraard wil ik van te voren ook graag weten wat jullie wensen precies zijn en waar jullie de fotoshoot graag willen doen.

Locaties binnen een straal van 30 km van Vijfhuizen, zijn bij een fotoshoot inbegrepen, maar ik kom ook graag naar jullie toe. Is dit buiten de straal van 30 km dan reken ik 0,35 per extra gereden kilometer.

Willen jullie graag binnen de 30 km blijven, kijk dan HIER. Hier vinden jullie een aantal van mijn meest favoriete locaties, strand, bos, duinen, stad er is volop keus.


De dag van jullie fotosessie

Wij ontmoeten elkaar op de afgesproken locatie en tijdstip. Jullie fotosessie duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur, bij grote groepen vaak iets langer afhankelijk van de wensen.

(Jonge) Kinderen

We beginnen rustig. Zeker bij jonge kinderen is dit heel belangrijk. Kinderen laat ik eerst hun gangetje gaan, zodat ze aan mij en mijn camera kunnen wennen. Maak je om de kinderen vooral geen zorgen. Ik maak geen standaard geposseerde foto's, maar laat me meer leiden door de kinderen, als dit betekent dat ik achter de kinderen aan moet rennen, kruipen of klimmen dan doe ik dat graag, hierdoor krijg je de meest spontane foto's. Uiteraard zullen er ook momenten zijn waarbij ik een beetje stuur, zoals bij groepsfoto's, maar ik streef altijd naar spontaniteit.

Volwassenen

Tijdens de fotoshoot geef ik je/jullie kleine aanwijzingen, indien nodig, voor het mooiste resultaat. Wil je ook even 'lekker gek' doen? Leef je vooral uit, want hoe spontaner hoe beter.


Na jullie fotosessie

Tijdens jullie fotosessie worden heel veel foto's gemaakt, maar jullie krijgen uiteraard alleen de aller aller mooiste te zien. Ik selecteer en bewerk alle foto's in kleur en zwart/wit en waar nodig worden storende elementen weggewerkt.

Ongeveer een week na jullie fotosessie ontvangen jullie en email met daarin de inloggegevens voor de online slideshow waar jullie het eindresultaat van jullie fotosessie kunnen bekijken en via de webstore jullie bestelling kunnen plaasten.


Een bestelling plaatsen

Er zijn tegenwoordig enorm veel afdrukmogelijkheden. Zie je door de bomen het bos niet meer en zou je graag eerst een aantal voorbeelden willen bekijken? Dat kan!

Ik nodig jullie dan ook graag uit voor een bestelafspraak, waarbij jullie de foto's op groot formaat kunnen bekijken en samples van de diverse afdrukmogelijkheden kunnen bekijken, zodat je goed kunt zien wat het beste bij jullie smaak en wensen past, voordat je een bestelling plaatst. En uiteraard kan ik jullie hierin adviseren.

Vervolgens kunnen jullie ervoor kiezen de producten via jullie online webshop te bestellen of rechtstreeks via mij. Kiezen jullie voor de laatste optie dan ontvang ik jullie bestelling graag per email.


Het eindresultaat

Nadat een bestelling van FOTOPRODUCTEN is doorgegeven en de factuur is voldaan duurt het ongeveer 2 weken, voordat ik jullie bestelling in huis heb, hiervan krijgen jullie uiteraard bericht. De bestelling kan worden opgehaald of indien dit niet mogelijk is worden opgestuurd.

Digitale bestanden worden na betaling, binnen 48 uur, toegestuurd per post.

Willen jullie een mooi vormgegeven fotoboek, collage of dergelijke? Ook dit stukje van je puzzel verzorg ik graag voor jullie.


Kijk rustig rond op mijn website. Heb je nog vragen aarzel niet en neem contact met me op, Ik reageer altijd!

Extra Informatie


Inbegrepen bij een fotoshoot

De fotosessie op een locatie naar keuze.

Zorgvulgdige fotoselectie en fotobewerking in zowel kleur als zwart/wit.

Online client site en webshop, afgeschermd met gebruikersnaam en wachtwoord voor een periode van 2 maanden; en

Boekingstijden

Voor kinder- en familiefotosessies gelden de volgende boekingstijden, dit ivm de lengte van de dagen en het daarbij behorende aanwezige licht.

Januari t/m februari

Maandag t/ Vrijdag: 09.00 uur - 14.00 uur
Zaterdag en Zondag: 10.00 uur - 14.00 uur

Maart

Maandag t/ Vrijdag: 09.00 uur - 16.00 uur
Zaterdag en Zondag: 10.00 uur - 16.00 uur

April

Maandag t/ Vrijdag: 09.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag en Zondag: 10.00 uur - 18.00 uur

Mei t/m September

Maandag t/ Vrijdag: 08.00 uur - 20.00 uur
Zaterdag en Zondag: 09.00 uur - 20.00 uur

Oktober t/m December

Maandag t/ Vrijdag: 09.00 uur - 14.00 uur
Zaterdag en Zondag: 10.00 uur - 14.00 uur

Uiteraard kan er altijd afgeweken worden van deze tijden als jullie juist rond zonsopkomst of zonsondergang een fotosessie willen boeken. Neem voor meer informatie contact met me op.

Afspraak en aanbetaling

Ik werk uitsluitend op afspraak. Jullie fotoshoot wordt definitief in de agenda gezet, wanneer de aanbetaling van € 75,00 bij mij op de rekening is geboekt.

Kom Langs!

Er zijn tegenwoordig enorm veel afdrukmogelijkheden. Zie je door de bomen het bos niet meer en zou je graag eerst een aantal voorbeelden willen bekijken? Dat kan! Je bent altijd van harte welkom om eerst samples van de diverse afdrukmogelijkheden te komen bekijken, zodat je goed kunt zien wat het beste bij jullie smaak en wensen past, voordat je een bestelling plaatst. En uiteraard kan ik jullie hierin adviseren.
Wil je komen kijken?
Neem, geheel vrijblijvend, CONTACT met me op voor een afspraak. Er staat dan een heerlijk kop koffie of thee met iets lekkers voor je/jullie klaar.

Voor alle duidelijkheid

Alle tarieven op deze website zijn vrijgesteld van btw, echter exclusief eventuele parkeer- en/of entreekosten, verzendkosten en onder voorbehoud.

Scroll to Top