+31 (0) 6 81 85 70 32

Vraag en antwoord

Originele Schoolfotografie

Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk informatie te geven op mijn website, maar er blijft natuurljk altijd wat te vragen. Staat je vraag er niet bij?
Neem dan gerust CONTACT met me op, je krijgt snel antwoord.

Vraag en antwoord


Jazeker! Doe je kind vooral iets aan waar hij of zij zich prettig in voelt en zich goed in kan bewegen. Ik fotografeer zo ‘vrij’ mogelijk en probeer de kinderen daarbij te fotograferen zoals ze ook echt zijn. Niet teveel geposeerd. Is je kind een klein boefje, dan mag hij/zij er qua kleding ook zeker als een ‘boefje’ uitzien. Fleurige kleding doet het in ieder geval altijd goed. Let wel op te drukke prints, nadruk moet tenslotte wel op je kind vallen en niet op zijn of haar kleding. Heb je een dochter en draagt ze graag een rokje/jurkje? Doe er dan wel een maillot of legging onder.

Van school krijgt je kind een brief waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe je thuis op je gemak, online, via een afgeschermd webgallerij de foto's van je kind(eren) kunt bekijken en bestellen. Na het inloggen voor de webgallerij...
- Selecteer je de gewenste foto voor bestelling
- Geef je aan welk formaat en afdrukmethode je wenst
- Betaal je met iDeal of Creditcard
- De product(en) worden naar het opgegeven adres verstuurd.

Jazeker! Via de online webshop kun je ook kiezen voor een digitale download.

De webgallerij van de school blijft 3 maanden online, deze gegevens staan ook op de brief die je kind van school krijgt. Na 3 maanden verdwijnt de webgallerij en is het dus niet meer mogelijk om foto's te bestellen, wacht dus niet te lang met het plaatsen van je bestelling. Wil je echter foto's in een ander formaat of ander materiaal dan in de webshop verkrijgbaar, neem dan gerust contact met me op.

Jazeker, wij leveren ook foto's op:
- aluminium;
- plexiglas;
- hout;
- Telefoon en tablethoesjes
- Xpozer; en
- uiteraard op canvas.
Neem gerust contact met me op voor de diverse mogelijkheden of een uitgebreide prijslijst.

Nee, de minifoto's in het schoolfotopakket, voldoen niet aan de eisen die de overheid heeft gesteld aan pasfoto’s. Je kunt deze minifoto's dus niet als pasfoto gebruiken.

Vertrek op tijd van huis of waar je vandaan moet komen, zodat je op tijd bent voor je afspraak met mij. Gehaast en gestresst aankomen, komt niet ten goede aan je foto's. Vaak hebben we heel even de tijd nodig om elkaar goed aan te voelen, zodat ik je echt kan vastleggen zoals je bent. Ben je relaxed dan gaat dit altijd sneller dan wanneer je eerst nog even 'op adem' moet komen.

Het kost nu eenmaal geld om de foto’s in te pakken en met de post te verzenden. Heb je meerdere kinderen dan kun je de nabestelling uiteraard in één bestelling doorgeven, dit om kosten te besparen.

De standaard formaten zijn:
- 10x15 cm;
- 13x19 cm;
- 20x30 cm;
- 30x45 cm; en
- 40x60 cm.
Wil je de foto echter in een afwijkende maat, neem dan gerust contact met me op.

Scroll to Top