+31 (0) 6 81 85 70 32

Kosten fotoshoot

Fotoshoot kinderen en families

Kosten fotoshoot kinderen en families

Foto's van jullie kinderen of de hele familie. Spontaan, Ongedwongen, Echt!
Zo kun je mijn stijl van fotografie het beste omschrijven. Niet teveel geposeerd en gekunsteld, maar eigentijds en levensecht, precies zoals het is...
Een heerlijk ontspannen fotoshoot op uiteraard de leukste en mooiste locatie. Strand, duinen, bos, park, stad? Zeggen jullie het maar!


Mooie foto's zijn van onschatbare waarde, ze zijn immers vaak het enige tastbare bewijs van een mooie herinnering en daarom absoluut de investering waard!'


Fotoshoot pakket Budget

Fotoshoot pakket BASIC

PAKKET *MINI*

€ 155,00
Inclusief

• Fotoshoot 1-1,5 uur, op een locatie naar keuze
5 digitale foto's naar keuze (Hoge resolutie), in kleur én zwart/wit


Fotoshoot pakket Budget

Fotoshoot pakket MEDIUM

PAKKET *MEDIUM*

€ 210,00
Inclusief

• Fotoshoot van 1-1,5 uur, op een locatie naar keuze
10 digitale foto's naar keuze (Hoge resolutie), in kleur en zwart/wit
Linnen Lay Flat fotoalbum* 15x15cm, 12 pagina's


Fotoshoot pakket Medium

Fotoshoot Pakket PLUS

PAKKET *PLUS*

€ 285,00
Inclusief

• Fotoshoot van 1-1,5 uur, op een locatie naar keuze
15 digitale foto's naar keuze (Hoge resolutie), in kleur en zwart/wit
Lay Flat fotoalbum* 15x15cm, 24 pagina's, Fotocover


fotoshoot pakket MAXI!

Fotoshoot pakket MAXI

PAKKET *MAXI*

€ 385,00
Inclusief

• Fotoshoot van 1-1,5 uur, op een locatie naar keuze
25 digitale foto's naar keuze (Hoge resolutie), in kleur én zwart/wit
Lay Flat fotoalbum* 15x15cm, 24 pagina's, Fotocover

ALLE fotoshoots zijn inclusief:

> Kledingtips.
> Locatie tips.
> Reiskosten binnen een straal van 30 km van 2141 AP.
> Zorgvuldige fotoselectie en -bewerking in kleur en zwart/wit.
> Online fotogalerij met 25-70 foto's (vaak meer) voor een periode van 3 maanden. Je kiest zelf jouw favorieten en deze ontvang je binnen twee weken digitaal en in hoge resolutie zodat je te allen tijde over je eigen foto's beschikt. Hoge Resolutie foto's zijn geschikt voor hoge kwaliteits afdrukken op groot formaat. Een aantal mooie uitvergrotingen aan de muur en/of als cadeau voor bijvoorbeeld opa's en oma's. Bij elke pakket (m.u.v. Pakket MINI) ontvang je ook een Lay Flat fotoalbum (15x15cm, 12 of 24 bladzijden) cadeau, omdat ik heilig geloof dat mooie foto's het verdienen om mooi bewaard te blijven.
> Bij elk pakket (m.u.v. Pakket MINI) ontvang je ook een Lay Flat fotoalbum (15x15cm, 12 of 24 bladzijden) cadeau, omdat ik echt geloof dat jullie mooie foto's het verdienen om prachtig bewaard te worden.
> Maximaal 5 personen.
> en BTW uiteraard.

Optioneel

> Wil je een fotosessie boeken voor meer dan vijf personen? Dat kan! Toeslag € 15,00 p.p. of kijk HIER voor speciale groepstarieven.
> Weet je nu al dat je het liefst ALLE foto's wilt afnemen? Kies dan voor een upgrade en ontvang ALLE foto's van jullie fotoshoot, minimaal 50 bestanden. Deze upgrade betreft een eenmalig gereduceerd tarief van € 149,00 . Deze upgrade dient direct bij boeking aangegeven te worden. Kies je pas achteraf voor het bestellen van ALLE foto's, dan kan dat tegen het reguliere tarief van € 299,00.
* Een Lay Flat fotoalbum, 12 of 24 pagina's (afhankelijk van het pakket), met foto's op echt fotopapier, die door mij, digitaal, wordt vormgegeven met de mooiste en dierbaarste foto's van jullie fotoshoot, voor in je tas of om cadeau te geven.
Lay Flat fotoalbum Xammes fotografie

Uiteraard is het altijd mogelijk de pakketten uit te breiden met extra digitale bestanden (€ 15,50 p/foto, deze ontvang je in kleur én zwart/wit) of fotoproducten (v.a. € 6,50).
Digitale bestanden worden per foto goedkoper, naarmate er meer bestanden worden afgenomen (staffelkorting). Vraag hier gerust, geheel vrijblijvend, mijn uitgebreide prijslijst aan en kijk HIER voor de diverse fotoproducten.


Hebben jullie andere specifieke wensen? Dat kan! Neem, geheel vrijblijvend, CONTACT met me op voor een offerte op maat.

Extra Informatie


Inbegrepen bij een fotoshoot

De fotosessie op een locatie naar keuze

Kledingtips

Locatie tips

Fotoselectie en fotobewerking in zowel kleur als zwart/wit

Online client site en webshop, afgeschermd met pincode voor een periode van 3 maanden; en

Reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Vijfhuizen (2141 AP), gaan we verder weg dan reken ik € 0,35 per extra gereden kilometer.

Boekingstijden

Voor fotosessies met grote groepen gelden de volgende boekingstijden, dit ivm de lengte van de dagen en het daarbij behorende aanwezige licht.

Januari t/m februari

Maandag t/ Vrijdag: 09.00 uur - 14.00 uur
Zaterdag en Zondag: 10.00 uur - 14.00 uur

Maart

Maandag t/ Vrijdag: 09.00 uur - 16.00 uur
Zaterdag en Zondag: 10.00 uur - 16.00 uur

April

Maandag t/ Vrijdag: 09.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag en Zondag: 10.00 uur - 18.00 uur

Mei t/m September

Maandag t/ Vrijdag: 08.00 uur - 20.00 uur
Zaterdag en Zondag: 09.00 uur - 20.00 uur

Oktober t/m December

Maandag t/ Vrijdag: 09.00 uur - 14.00 uur
Zaterdag en Zondag: 10.00 uur - 14.00 uur

Uiteraard kan er altijd afgeweken worden van deze tijden als jullie juist rond zonsopkomst of zonsondergang een fotosessie willen boeken. Neem voor meer informatie CONTACT met me op.

Afspraak en aanbetaling

Ik werk uitsluitend op afspraak. Jullie fotoshoot wordt definitief in de agenda gezet, wanneer de aanbetaling van € 75,00 bij mij op de rekening is bijgeboekt.

Kom Langs!

Er zijn tegenwoordig enorm veel afdrukmogelijkheden. Zie je door de bomen het bos niet meer en zou je graag eerst een aantal voorbeelden willen bekijken? Dat kan! Je bent altijd van harte welkom om eerst samples van de diverse afdrukmogelijkheden te komen bekijken, zodat je goed kunt zien wat het beste bij jullie smaak en wensen past, voordat je een bestelling plaatst. En uiteraard kan ik jullie hierin adviseren.

Wil je komen kijken? Neem, geheel vrijblijvend, CONTACT met me op voor een afspraak. Er staat dan een heerlijk kop koffie of thee met iets lekkers voor je/jullie klaar.

Voor alle duidelijkheid

Alle tarieven op deze website zijn inclusief btw, echter exclusief eventuele parkeer- en/of entreekosten, verzend- en verpakkingskosten en onder voorbehoud.

Scroll to Top