+31 (0) 6 81 85 70 32

Fotoshoot feestje

Fotoshoot feestje

Kosten Fotoshoot feestje

Een fotoshoot als partijtje!!!!
Hoe cool is dat om een feest te geven waarbij er van jou en je (beste) vriendinnen en/of vrienden te leuke, te gekke, te stoere, maar vooral ook mooie foto's worden gemaakt?


In een park, het bos, de duinen of op het strand? Jij mag het zeggen. Dit fotofeestje is speciaal bedoeld voor kinderen t/m 12 jaar. Ben je ouder dan 12 jaar en wil je ook graag een fotoshoot met je vriend(inn)en? Kijk dan zeker even HIER.


Informatie fotoshoot feestje

> Minimaal 6 personen*
> Duurt maximaal 2 uur
> Inclusief een gepersonaliseerde COLLAGE (per persoon). Deze wordt afgedrukt op fotopapier 20x30cm.
> Eén CD met daarop ALLE foto's, lage resolutie, voorzien van Xammes fotografie logo, voor gebruik op social media zoals Instagram en
> Een Online client site en webshop, afgeschermd met gebruikersnaam en wachtwoord voor een periode van 3 maanden waar ouders, tegen speciale tarieven, nabestelligen kunnen plaatsen
* Bij minder dan 6 personen neem gerust CONTACT op voor een offerte op maat.

Eventuele extra opties

> Extra CD('s) met daarop ALLE foto's, lage resolutie, voorzien van logo.
> Hoge Resolutie FotoPakket gepersonaliseerde CD met daarop de foto's, zonder logo, geschikt om zelf (te laten) afdrukken.
> PartySmulPakket bestaande uit drinken, snoep en chips.
> Heliumpakket voldoende voor het vullen van 18 ballonnen. Maak het extra feestelijk door de ballonnen die standaard bij de shoot zitten te vullen met Helium voor extra super leuke foto's. (Een grotere fles voor meer ballonen is uiteraard ook mogelijk, prijs op aanvraag).
> Visagie kinderen: de visagiste is gedurende de hele fotoshoot aanwezig tenzij anders afgesproken.
> Gepersonaliseerde uitnodigingen: Wil je iedereen ook graag op een originele wijze en helemaal in stijl uitnodigen voor je FotoShoot feestje? Dan maak ik graag de UITNODIGING voor je. Deze wordt digitaal aangeleverd, zodat je ze zelf kunt (laten) printen of per email kunt versturen. Wil je toch liever dat wij ook het drukwerk voor je regelen? Dat kan. Informeer HIER naar de kosten.

Neem voor bovenstaande opties, geheel vrijblijvend, CONTACT met me op en ontvang de uitgebreide prijslijst.


Accessoires

Ik neem ook de nodige accessoires mee, die gebruikt kunnen worden tijdens de fotoshoot, maar hebben jullie zelf leuke hoedjes, zonnebrillen, sjaals e.d. neem het gerust mee.


Na het fotoshoot feestje

Nadat het fotofeestje heeft plaatsgevonden, heb ik een aantal dagen nodig om alle foto's uit te zoeken en de leukste te bewerken. Als ik klaar ben worden de foto's in een online webgalerij gezet zodat iedereen, ook alle ouders, de foto's kunnen bekijken en indien gewenst ook kunnen nabestellen, tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Vervolgens ga ik aan de slag met het ontwerpen van de persoonlijke COLLAGES die iedereen ontvangt, deze worden een paar dagen later per pakketpost toegestuurd. Zo heeft iedereen een mooie aandenken aan een geweldig feestje. Benieuwd naar voorbeelden van collages, kijk dan even HIER.

vanaf19,95p.p.Extra Informatie


Inbegrepen bij een fotoshoot

De fotosessie op een locatie naar keuze.

Zorgvuldige fotoselectie en -bewerking.

Collage (per persoon), 20 x 30 cm afgedrukt op fotopapier.

Eén CD met daarop alle foto's, lage resolutie, voor gebruik op Social Media voorzien van Xammes fotografie logo.

Online client site en webshop, afgeschermd met gebruikersnaam en wachtwoord voor een periode van 3 maanden waar ouders, tegen speciale tarieven, nabestelligen kunnen plaatsen; en

Reiskosten tot 15 km vanaf Vijfhuizen (2141 AP), gaan we verder weg dan reken ik € 0,35 per gereden kilometer.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief btw en reiskosten tot 20 km vanaf 2141 AP, echter exclusief eventuele entree en/of parkeerkosten, verzend- en verpakkingskosten.

Wat als het slecht weer is?

Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Uiteraard gaan we dan op zoek naar een gepaste overdekte locatie, dit gebeurt in goed overleg. Tenslotte 'The Party must go on'.

Finishing touch? Professionele visagie?

Indien gewenst kan er ook een VISAGISTE aanwezig zijn tijdens het eerste uur van de fotoshoot. De kinderen heel subtiel een heel natuurlijk opgemaakt. Het is tenslotte wel de bedoeling dat je zichzelf blijven.

Kosten op aanvraag.

Afspraak en aanbetaling

Ik werk uitsluitend op afspraak. Jullie fotoshoot wordt definitief in de agenda gezet, wanneer de aanbetaling van € 45,00 bij mij op de rekening is geboekt.

Voorwaarde fotoshoot feestje

Minimaal aantal deelnemers: 6 personen
Maximaal aantal deelnemers: dat bepaal je helemaal zelf
Minimum leeftijd: 7 jaar
Maximum leeftijd: 12 jaar
Betaling geschiedt vooraf en per internetbankieren, hiervoor ontvang je een factuur

Voor alle duidelijkheid

Alle tarieven op deze website zijn inclusief btw, echter exclusief eventuele parkeer- en/of entreekosten, verzendkosten en onder voorbehoud.

Scroll to Top