+31 (0) 6 81 85 70 32

Kosten

Digitale bestanden

Digitale bestanden kopen, Xammes fotografie

Digitale bestanden

Een zeer waardevol bezit!


Wanneer je zelf producten wilt laten afdrukken met de foto’s van jullie fotosessie of omdat je er zeker van wilt zijn dat je over 20 jaar nog steeds over de ‘digitale bestanden’ kunt beschikken, kun je er ook altijd voor kiezen om extra digitale bestanden bij te kopen.

De geselecteerde digitale bestanden worden in de hoogste resolutie (300 dpi) op een gepersonaliseerde CD gezet en deze ontvang je na betaling binnen enkele dagen per post.

Digitaal bestand worden altijd aangeleverd in TWEE BEWERKINGEN, kleur en zwart/wit.
Bij afname van meerdere digitale bestanden kun je ook overwegen om te kiezen voor een DIGIpakket. De prijs is afhankelijk van het aantal af te nemen bestanden (hoe meer bestanden, hoe lager de prijs per bestand).

Vraag HIER gerust, geheel vrijblijvend, mijn uitgebreide prijslijst aan.

v.a.15,50Extra Informatie


Levertijd

Na betaling wordt de CD met geselecteerde foto's binnen 24 uur verstuurd.

Let op

Xammes fotografie is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit van fotoafdrukken en fotoproducten welke door jullie zelf worden aangekocht bij andere leveranciers dan door Xammes fotografie aanbevolen.

De digitale bestanden (foto's) zijn alleen bestemd voor gebruik in privé sfeer, let hierbij op de Auteurswet. Jullie kopen tenslotte de bestanden en niet de rechten. op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Voor alle duidelijkheid

Alle tarieven op deze website zijn inclusief btw, echter exclusief verzendkosten en onder voorbehoud.

Scroll to Top