+31 (0) 6 81 85 70 32

Eventfotografie

Eventfotografie

Eventfotografie | Evenementen fotografie

Opent je bedrijf binnenkort zijn deuren? Ga je een open dag organiseren? Organiseer je een beurs voor vakgenoten?
Heeft je bedrijf een jubileum te vieren? Organiseer je een muziekfestival of sportevenement?


Allemaal gelegenheden die het verdienen om professioneel gefotografeerd te worden. Ben je op zoek naar een fotograaf om jullie evenement vakkundig vast te leggen? Mooi, want daarbij kan ik je zeker van dienst zijn.

Wil jij je evenement mooi laten vastleggen neem dat zeker CONTACT met me op, wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.


Waarom evenementenfotografie zo belangrijk is voor uw organisatie?

De gemaakte foto’s ga je niet alleen op je website plaatsen, maar waarschijnlijk ook gebruiken voor promotiedoeleinden bijvoorbeeld in brochures en op flyers. Foto's roepen direct bepaalde gevoelens op. De kunst van goede foto’s is om ervoor te zorgen dat die gevoelens kloppen met wat jij graag wilt overbrengen. Mensen kijken altijd eerst naar foto's en lezen daarna pas de bijbehorende tekst.

Blader zelf eens door een tijdschrijft. Waar valt je oog het eerst op? Ga je eerst de tekst lezen of kijk je gelijk naar de foto's? Natuurlijk kijk je eerst naar de foto's, dat doet iedereen. Daarom is het zo belangrijk dat je goede foto's gebruikt om een goede impressie te maken. Een goed gekozen foto laat tenslotte zien wat de tekst beschrijft.

Beeldmateriaal (foto's) is ook een manier om (potentiële) klanten iets te vertellen wat ze nog niet weten, of om te laten 'proeven' hoe de sfeer was tijdens dat fantastische evenement dat je hebt georganiseerd, zodat ze er de volgende keer ook bij aanwezig willen zijn.

Het is voor mij dan ook heel er belangrijk om te weten wat je precies wilt overbrengen, dan zorg ik voor een prachtig beeldverhaal, waarbij er niet alleen overzichtsfoto's worden gemaakt, maar ook de mooie detail en de emoties worden vastgelegd.

Kijk HIER eens om een indruk te krijgen van een aantal grote evenenementen die ik heb mogen fotograferen.

Prijs op aanvraagExtra Informatie


Inbegrepen bij een fotoshoot

De fotosessie op een locatie naar keuze

Fotoselectie en fotobewerking in zowel kleur als zwart/wit

Reiskosten tot 30 km vanaf Vijfhuizen (2141 MA), gaan we verder weg dan reken ik € 0,35 per gereden kilometer.

Mag ik de foto's ook commercieel gebruiken?

De digitale bestanden worden niet vrijgegeven. Wel kunt u tegen meerprijs de foto’s rechtenvrij gebruiken, wat inhoudt dat u de foto’s onbeperkt zonder voorafgaande toestemming kunt gebruiken. Op al ons werk rust auteursrecht en indien van toepassing, het portretrecht. Niets mag zonder voorafgaande toestemming worden gebruikt voor welk doel dan ook. Ongeoorloofd gebruik is niet toegestaan. Bij alle uitingen van gemaakte foto’s is naamsvermelding verplicht tenzij anders overeengekomen.

Afspraak en aanbetaling

Ik werk uitsluitend op afspraak. Voor eventfotografie wordt geen aanbetaling gevraagd. U ontvangt de factuur nadat de fotografie werkzaamheden hebben plaatsgevonden.

Wij willen graag dat je de foto's retoucheert. Kan dat?

Puistjes, blauwe plekken, scheerwondjes e.d. worden standaard geretoucheerd. Wil je echter dat ik de foto's verder retoucheer, dus verantwoord verbetering aanbreng, dan zijn daar kosten aan verbonden t.w. € 7,50 per te retoucheren foto.

Voor alle duidelijkheid

Alle tarieven op deze website zijn inclusief btw, echter exclusief eventuele parkeer- en/of entreekosten, verzendkosten en onder voorbehoud.

Scroll to Top