+31 (0) 6 81 85 70 32

Mijn werkwijze

Werkwijze Bruidsfotografie

Mijn werkwijze bij Bruidsfotografie


Omdat het vakmanschap van een bruidsfotograaf héél belangrijk is, kunnen jullie het beste een fotograaf NIET alleen selecteren om de prijs! Voor mij als professioneel bruidsfotograaf betaal je niet alleen voor mijn aanwezige tijd, maar ook voor mijn vakmanschap, kennis van zaken en nabewerking van jullie foto’s.

Bron: Mooie trouwreportages
Kennismakingsgesprek

Graag kom ik bij jullie langs voor een, geheel vrijblijvend, kennismakingsgesprek (mits de afstand het toelaat), waarbij jullie wensen worden besproken en ik mijn werkwijze kan toelichten. Ook is er dan de mogelijkheid om demo albums te bekijken, maar uiteraard ook om al jullie vragen te stellen.

Wat ik erg belangrijk vind is dat er een 'klik' is tussen jullie en mij, want dit zie je ook terug in de foto's.

Aan de hand van jullie wensen, hebben jullie de mogelijkheid te kiezen voor een BESTAAND BRUILOFTSPAKKET of ik maak graag een offerte op maat, deze ontvangen jullie binnen twee dagen na ons kennismakingsgesprek via de e-mail.


Jullie willen mij als bruidsfotograaf. En nu?

Zodra jullie te kennen hebben gegeven dat ik jullie trouwreportage mag gaan verzorgen, ontvangen jullie een bevestiging van de gemaakte afspraken in de vorm van een 'contract bruidsfotografie'. Zodra jullie deze voor akkoord hebben ondertekend en ik de aanbetaling hebben ontvangen, wordt jullie bruidsreportage definief in de agenda gezet! Ook maken we dan gelijk een 2e afspraak, ongeveer 2 weken voor jullie trouwdag, waarop we alle momenten van jullie trouwdag tot in de puntjes zullen bespreken om er voor te zorgen dat ik op de juiste momenten, op de juiste plek aanwezig ben.


Waarom een Loveshoot | Shoot4Two?

Gewoon omdat het super leuk is om te doen! Het is een ontspannen manier om je voor te bereiden op jullie trouwreportage. De beste en leukste manier om mij (jullie bruidsfotograaf) te leren kennen. We gaan dan samen op pad en maken een serie waanzinnige foto’s. Bij een LOVESHOOT zijn ook digitale bestanden inbegrepen. Deze foto's zijn natuurlijk uitermate geschikt om te gebruiken voor jullie save-the-date kaartjes, trouwaankondigingen en/of gastenboek. Mag ik jullie bruiloft fotograferen dan krijg je 50% korting op een LOVESHOOT | SHOOT4TWO .


Op jullie trouwdag

Ik ben ruim voor het afgesproken tijdstip aanwezig op de afgesproken locatie. Onopvallend en ongedwongen registreer ik jullie mooiste momenten. Nooit sturend, nooit standaard. Emoties, mensen, sferen en details: dat zijn de gebeurtenissen die jullie trouwdag bijzonder maken. Elk bruidspaar is anders, elk bruiloft is anders en dus zijn mijn foto’s nooit hetzelfde. Ik probeer zeer onopvallend te werk te gaan om juist de echte emoties te kunnen vastleggen. Mochten jullie tijdens jullie trouwdag toch heel graag willen dat ik langer blijf dan de afgesproken uren, dan is dat uiteraard altijd mogelijk, omdat ik nooit andere afspraken inplan op een bruiloftsdag.

Iets te eten zou ook fijn zijn

Als dat zou kunnen graag! Het hoeft niet heel uitgebreid, een broodjes is al voldoende. Bij voorkeur ergens apart of aan de bar (maar liefst niet tussen de daggasten). Ik blijf tenslotte nooit lang stilzitten en een lege plek aan tafel is zo ongezellig.


De bruiloft is geweest en nu?

Uiteraard heb ik even nodig om al jullie foto's te selecteren en vakkundig te bewerken. Zodra jullie foto's klaar zijn worden ze online gezet in een afgeschermde webgallerij. Deze kunnen jullie dan delen met familie en vrienden, zodat ook zij nog even kunnen nagenieten van jullie prachtige dag en indien gewenst afdrukken en fotoproducten kunnen bestellen.

Jullie ontvangen dan ook z.s.m. alle foto's in kleur en een ruime selectie in zwart/wit op een mooie USB-stick.


We weten nu hoe je werkt, maar wat zijn je kosten voor bruidsfotografie?

Klinkt bovenstaande al goed? Bekijk dan de verschilldende PAKKETTEN VOOR BRUIDSFOTOGRAFIE die ik aanbied. Hebben jullie specifieke wensen? Neem, geheel vrijblijvend, CONTACT met me op.


Willen jullie eerst, geheel vrijblijvend, alle mogelijkheden bespreken tijdens een kennismakingsgesprek?

Extra Informatie


Inbegrepen bij een bruidsreportage

Kennismakingsgesprek

Fotoselectie en zorgvuldige fotobewerking in zowel kleur als zwart/wit

Jullie foto's geleverd op USB in de hoogste Resolutie

Online client site en webshop, afgeschermd met pincode voor een periode van 4 maanden; en

Reiskosten door héél Nederland, exclusief eventuele oversteek kosten Waddeneilanden

Echter exclusief eventuele parkeerkosten

Extra kosten?

In een offerte wordt alles wat tijdens ons kennismakingsgesprek is afgesproken en de daarbij behorende kosten gespecificeerd vastgelegd. Jullie zullen dus achteraf, nooit onaangenaam worden verrast door extra kosten.

Trouwalbum

De mooiste dag van je leven verdient het om op een mooie manier in een trouwalbum vastgelegd te worden, om later alle ‘dierbare’ momenten van de dag te kunnen herbeleven, is een prachtig trouwalbum van onschatbare waarde. Daarom maak ik naast jullie bruidsreportage ook graag een mooi trouwalbum voor jullie. Kijk hier voor uitgebreide informatie en prijzen m.b.t. het laten ontwerpen van een waardevol trouwalbum.

Heb je nog tips?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Ik heb HIER een aantal tips voor jullie verzameld.

Trouwen in het buitenland

Jazeker fotografeer ik ook in het buitenland. Voor wat betreft de kosten komen we er vast en zeker wel uit. Voor een offerte op maat neem gerust, geheel vrijblijvend, CONTACT met me op.

Afspraak en aanbetaling

Ik werk uitsluitend op afspraak. Jullie fotoshoot wordt definitief in de agenda gezet, wanneer de aanbetaling bij mij op de rekening is geboekt.

Heb je nog vragen?

De meest gestelde vragen heb ik HIER voor jullie verzameld. Mocht je vraag er niet tussen staan, neem dan gerust even contact met me op. Ik reageer altijd!

Voor alle duidelijkheid

Alle tarieven op deze website zijn inclusief btw, echter exclusief eventuele parkeer- en/of entreekosten, verzendkosten en onder voorbehoud.

Scroll to Top