Xammes Blogt!


Mooie herinneringen

Aan het begin van het nieuwe jaar wordt er meestal teruggekeken op vorig jaar of in mijn geval op voorgaande jaren ;-). Ik wilde vandaag een blog schrijven over een hele mooie familie die ik afgelopen augustus mocht fotograferen en toen besefte ik mij opeens dat het inmiddels 5 jaar geleden is dat zij voor de eerste keer voor mijn lens stonden.

Ja herinneringen vervagen, maar zodra je de foto's weer bekijkt komen alle gevoelens en herinneringen van dat moment weer naar boven. Wat was dit een fijne shoot ondanks de lage temperaturen en harde wind in de prachtige duinen bij Schoorl. Een hele mooie, warme en lieve familie die in de loop der jaren vaker voor mijn lens heeft gestaan en wat een bijzondere momenten heb ik voor ze mogen vastleggen!

Ik als fotograaf ben dan ook altijd erg dankbaar dat ik deze dierbare momenten mag vastleggen, zodat deze herinneringen nooit te veel zullen vervagen.

Hieronder mijn favoriete foto's van deze fotoshoot, 5 jaar geleden, en uiteraard binnenkort de fotoshoot die ik vandaag eigelijk wilde bloggen, zo leuk om te zien dat ze helemaal NIETS zijn veranderd en dat de familie aardig is uitgebreid ;-).


Wil je ook met je hele familie een mooie serie foto's laten maken? Kijk HIER of neem, geheel vrijblijvend, CONTACT met me op.

familiefotografie

familiefotografie

familiefotografie

familiefotografie

familiefotografie

familiefotografie

familiefotografie

familiefotografie

familiefotografie

familiefotografie

familiefotografie

familiefotografie

familiefotografie

familiefotografie

familiefotografie

familiefotografie

familiefotografie
Delen is lief! Bedankt alvast!


Volg mij op Social Media

Facebook

Twitter

LinkedIn

Instagram

iPhone Tips

Pinterest

Scroll to Top