+31 (0) 6 81 85 70 32

Xammes Blogt!


2018 Best Nine

December is de maand van het terugblikken op al het moois van het afgelopen jaar. Zo ook op mijn meest favoriete social media platform INSTAGRAM. Op instagram deel ik heel veel foto's die 'gewoon' gemaakt zijn met mijn iPhone en dan is het helemaal leuk om te zien welke foto's door mijn volgens het mooist zijn gevonden.

Heb jij het afgelopen jaar ook foto’s gedeeld op Instagram? Dan kun je nu kijken welke foto's het meest populair waren. Dit kan door de '2018 Best Nine' te maken.

Ga naar '2018 Best Nine', voer je Instagram ID in en je jaaroverzicht wordt automatisch gegenereerd, heel simpel dus. Het resultaat, een collage met de negen meest geliked foto's, kun je opslaan en eventueel delen op instagram, uiteraard, met de hashtag #2018bestnine.

Bekijk hieronder mijn '2018 Best Nine. Heb je Xammes fotografie al ontdekt op INSTAGRAM? Wie weet 'zien' we elkaar daar binnenkort.


Wil je ook mooie foto's leren maken met je iPhone? Kijk HIER of neem, geheel vrijblijvend, CONTACT met me op.

2018 Best Nine on Instagram

2018 Best Nine on Instagram

2018 Best Nine on Instagram

2018 Best Nine on Instagram

2018 Best Nine on Instagram

2018 Best Nine on Instagram
Delen is lief! Bedankt alvast!


Volg mij op Social Media

Facebook

Twitter

LinkedIn

Instagram

iPhone Tips

Pinterest

Scroll to Top