+31 (0) 6 81 85 70 32

Xammes Blogt!


Mooie portretfoto voor LinkedIn

In november 2017 nam Karin contact met me op, omdat ze hoog nodig toe was aan een mooie portretfoto voor op haar LinkedIn pagina. Helaas door het slechte weer werd haar fotoshoot een aantal keren uitgesteld, maar vorig weekend was het dan eindelijk zover en het was prachtig weer, zo vlak na de storm.

Karin had de kledingtips, die ik haar had gestuurd, goed doorgelezen en daarom ook een ander kleur jasje meegenomen, maar ze twijfelde of ze deze aan zou trekken. Ik adviseerde haar dit toch te doen, want na het zien van de foto's kon ze altijd nog zelf beslissen of ze het het mooi vond of niet. Tijdens het fotograferen voorspelde ik al dat er ook een foto met het rode jasje bij haar selectie zou zitten ;-). En wat was ik bij het bewerken van de foto's blij dat ik erop had aangedrongen het jasje aan te doen.

Karin bedankt voor je mooi bericht na het zien van de foto's en graag nog eens tot ziens!

Hieronder de foto's die Karin heeft geselecteerd na haar SOCIAL MEDIA PROFIELFOTO SHOOT.


Wij jij ook zorgen voor een goede eerste indruk op je Social Media kanalen, beginnend met een goede profielfoto? Kijk dan HIER of neem, geheel vrijblijvend, CONTACT met me op.

Mooie portretfoto's voor LinkedIn

Mooie portretfoto's voor LinkedIn

Mooie portretfoto's voor LinkedIn

Mooie portretfoto's voor LinkedIn
Delen is lief! Bedankt alvast!


Volg mij op Social Media

Facebook

Twitter

Google Plus

LinkedIn

Instagram

Pinterest

Scroll to Top