+31 (0) 6 81 85 70 32

Xammes Blogt!


Groepsfotografie in de duinen | Katwijk

Groepsfotografie in de duinen bij Katwijk

Ze boekten vrij last-minute hun fotoshoot en deze fotoshoot MOEST echt doorgaan, want het was voorlopig de laatste datum dat ze echt allemaal konden en het cadeau wilden ze graag op 10 december overhandigen, want dan is (o)ma jarig.

Met al twee fotoshoots in de agenda lukt het alleen om ze 's ochtends vroeg om 09.30 uur in te plannen. Ik wist dat het koud zou worden, dus ja ja mijn thermo-ondergoed ging aan, hahahaha. Ja sorry, ik ben nu eenmaal een enorme koukleum ;-).

Toen ik 's ochtends wegreed was het droog, onderweg naar Katwijk had ik een klein buitje, dus ik was echt héél hard aan het duimen dat de weergoden ons gunstig gestemd zouden zijn, want zoals al gezegd deze fotoshoot MOEST en zou doorgaan.

Het waaide hard, maar dat zag ik niet als probleem aangezien we de duinen in gingen en duinpannen zijn dan altijd een goede oplossing om uit de wind aan de slag te gaan. Echter toen we een mooi plekje zochten voor de fotoshoot, kregen we een bui over ons heen, gelukkig bleef het bij 1 buitje en vervolgens brak de lucht open en werd het echt prachtig herfst weer.

Ze wilden graag lekker vrij en ongedwongen op de foto en dat is absoluut gelukt, zelfs de twee pups die mee waren deden het super.

Een heerlijk relaxte familie en wat was het leuk!
Lieve allemaal BEDANKT en heel veel plezier met het geven van dit mooie cadeau!

Hieronder een aantal van mijn favorieten.


Wil je ook een super leuke fotoshoot met de hele familie? Kijk hier of neem, geheel vrijblijvend, contact met me op.

Groepsfotografie in de duinen bij katwijk

Groepsfotografie in de duinen bij katwijk

Groepsfotografie in de duinen bij katwijk

Groepsfotografie in de duinen bij katwijk
Delen is lief! Bedankt alvast!


Volg mij op Social Media

Facebook

Twitter

Google Plus

LinkedIn

Instagram

Pinterest

Scroll to Top