+31 (0) 6 81 85 70 32

Xammes Blogt!


Zakelijk portretfotografie Newae

Ze waren niet zo tevreden met de portretfoto's op hun website en daarom werd ik benaderd om de nieuwe zakelijke portretfoto's te maken voor beide vestigingen van Newae. Vanwege de nog te lage temperaturen buiten besloten we toch maar om met de mobiele fotostudio aan de slag te gaan.

Ik ben begonnen in Utrecht en reed vervolgens door naar Veghel, waar de grootste groep op de foto mocht. De tweede sessie, drie weken later, planden we in Veghel voor de medewerkers die tijdens de eerst sessie niet aanwezig konden zijn. Wat is het toch altijd leuk om bij bedrijven achter de schermen te mogen kijken.

Van iedereen werden meerdere foto's gemaakt en ze mochten zelf bepalen welke foto dan ook daadwerkelijk gebruikt zou gaan worden op de website van Newae.

Een pluim op je werk als je te horen krijgt hoe tevreden ze zijn met het eindresultaat. De oude foto's maakten dan ook al snel plaats voor de door mij gemaakte portretten. Neem gerust een kijkje op de website van Newae voor het eindresultaat.

Zijn jullie ook toe aan nieuwe zakelijke portretfoto's? Kijk hier of neem, geheel vrijblijvend, contact met me op, dan kom ik graag bij jullie langs.

Zakelijk portretfotografie

Zakelijk portretfotografie

Zakelijk portretfotografie

Zakelijk portretfotografie

Zakelijk portretfotografiee
Delen is lief! Bedankt alvast!


Volg mij op Social Media

Facebook

Twitter

Google Plus

LinkedIn

Instagram

Pinterest

Scroll to Top