+31 (0) 6 81 85 70 32

Xammes Blogt!


Xammes 10 jaar!

In 2007 waagde ik de sprong in het diepe en stopte ik met heel veel pijn in mijn hart bij Martinair Holland, waar ik 12 jaar lang met enorm veel plezier had gewerkt als stewardess. Veel gezien en gedaan en zoveel lieve collega's, maar door lichamelijk klachten na de geboorte van onze twee mannen ging het helaas niet meer.

Ik was altijd al bezig met fotografie en nu was het dan de tijd om het professioneel op te pakken. Ik richtte Xammes fotografie op, een spannend besluit, maar tot op de dag van vandaag geen moment spijt van gehad.

Het is hard werken maar inmiddels heb ik zoveel prachtige, dierbare en lieve mensen voor mijn lens mogen hebben, die stuk voor stuk een bijzonder plekje in mijn hart hebben gekregen, want zonder jullie had ik het nooit zover kunnen schoppen.

BEDANKT!

Dit jaar wordt extra speciaal, want Xammes fotografie bestaat 10 jaar! Ik kan het zelf haast niet geloven, want wat is de tijd om gevlogen!

Dit bijzonder jaar wil ik uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan. Leuke acties, kortingen, Give Aways en wellicht ook GRATIS fotoshoots ;-), wie weet. Houd mijn facebook pagina daarom goed in de gaten en wie weet staan jullie binnenkort ook voor mijn lens.

Lieve allemaal BEDANKT voor de afgelopen 10 jaar, op naar de volgende 10!

Delen is lief! Bedankt alvast!


Volg mij op Social Media

Facebook

Twitter

Google Plus

LinkedIn

Instagram

Pinterest

Scroll to Top