+31 (0) 6 81 85 70 32

Xammes Blogt!

AUGUSTUS 2015

Sharon Meijster-Siep

Geschreven door Sharon

Mijn passie is fotografie! Geboren in Zuid-Afrika, getrouwd en samen hebben we twee heerlijke mannetjes. Verslaafd aan chocolade en social media. Drink graag een wijntje met mijn vriendinnen en als enige vrouw in huis (zelfs onze labrador is een mannetje) heb ik niets te klagen ;-).
Op mijn blog deel ik mijn meest recente fotoshoots, maar ook handige en leuk (iPhone)tips en uiteraard mijn aanbiedingen.

Zakelijk portretfotografie voor KPMG Amstelveen

Geplaatst op: 30/08/2015 | Categorie: Zakelijk portretfotografie | Likes: 21
Een intensieve week... lees verder

#100daysof_summer

#100daysof_summer

#100daysof_summer

Geplaatst op: 28/08/2015 | Categorie: iPhone fotografie | Likes: 16
Yes! We did it again... lees verder


Volg mij op Social Media

Facebook

Twitter

Google Plus

LinkedIn

Instagram

Pinterest

Scroll to Top