+31 (0)6 81 85 70 32

Xammes Blogt!


#100daysof_
FROM WHERE I STAND

Ik vergeet er haast een blog over te schrijven, totdat iemand vertelde dat ze het jammer vond dat ik nog niet geblogt had over mijn #100daysof_fromwhereistand, want alle foto's bij elkaar zien was toch altijd erg leuk. En ze heeft ook gelijk! Na #100daysofcoffee_tea, #100daysofgreen, en #100daysof_wine hier dan ook het resultaat van #100daysof_fromwhereistand.

Persoonlijk vind ik deze 100 dagen fotochallenges zo leuk om te doen! 100 dagen met mooie, maar ook minder leuke herinneringen in beeld, maar allemaal even dierbaar. Als ik weer klaar ben met een #100daysof_ ga ik het ook echt missen en kan ik eigenlijk niet wachten om met een nieuwe uitdaging te beginnen.

Als het goed is gaan we binnenkort weer van start met een nieuwe #100daysof_. Wil je ook een keer meedoen en weten wat het volgend onderwerp is, volg me dan op Instagram. Daar wordt het als eerste bekend gemaakt.

Blader door de slideshow hierboven om alle 100 foto's te bekijken.

#100daysof_fromwhereistand

#100daysof_fromwhereistand

#100daysof_fromwhereistand
Delen is lief! Bedankt alvast!


Volg mij op Social Media

Facebook

Twitter

Google Plus

LinkedIn

Instagram

Pinterest

Scroll to Top