+31 (0)6 81 85 70 32

Xammes Blogt!


Curaçao gezien door mijn iPhone

iPhone fotografie

Fotografie op locatie is echt super leuk en echt mijn ding, maar als je dan gevraagd wordt om mee te gaan naar...

Het ging ook allemaal heel erg snel. Er werd gevraagd of ik een appartement wilde fotograferen op het prachtige resort Boca Gentil op Curaçao en als bonus kwam daar nog een Villa bij. Tijd om er over na te denken was er eigenlijk niet, want binnen een mum van tijd waren de tickets geboekt en zaten we in het vliegtuig.

De combinatie van werk en plezier is altijd fijn en zeker als dat op heerlijk Curaçao mag! Ik word altijd zo blij van een beetje warmte op mijn lijf.

We planden de fotoshoots en er bleef ook nog genoeg tijd over om heerlijk te ontspannen en leuke dingen te doen. Na een hele drukke fotoseizoen besloot ik dit keer mijn Canon in het appartement te laten bij de uistapjes, moeilijk, maar ook wel eens lekker ;-).

Dus op pad met de iPhone in de hand, want er moeten natuurlijk wel foto's worden gemaakt ;-).

Hierboven vind je een kleine selectie van mijn meest favoriete iPhone foto's van deze trip. Blader lekker door de slideshow!

En uiteraard hangt er nu ook een mooie foto aan de muur bij ons thuis!

Wil jij ook beter leren fotograferen met je iPhone? Volg dan een workshop iPhone fotografie. Voor vragen en informatie neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met me op.

iPhone fotografie

iPhone fotografie

iPhone fotografie

iPhone fotografie

iPhone fotografie

iPhone fotografie

iPhone fotografie

iPhone fotografie

iPhone fotografie

iPhone fotografie

iPhone fotografie

iPhone fotografie

iPhone fotografie
Delen is lief! Bedankt alvast!


Volg mij op Social Media

Facebook

Twitter

Google Plus

LinkedIn

Instagram

Pinterest

Scroll to Top