+31 (0) 6 81 85 70 32

Xammes Blogt!


Vriendinnenshoot Curaçao

In maart ging ik met vriendinnen naar Curaçao. Echt heerlijk genieten!

Via Social Media was ik in contact gekomen met Marloes, een fotograaf op Curaçao. Via de mail had ik haar al een aantal keren wat tips gegeven en toen alles rond was en wij definitief de reis naar Curaçao hadden geboekt, vroeg ik aan Marloes of ze het misschien leuk zou vinden om elkaar ergens te ontmoeten, zodat ik haar nog verder op weg kon helpen met de dingen waar ze tegenaan liep. Gelijk kwam het idee bij mij op om een vriendinnenshoot te doen. Marloes zou de foto's maken en ik zou haar gedurende de shoot helpen en adviseren. Zo gezegd zo gedaan!

We ontmoeten elkaar in het prachtige Pietermaai district. De perfecte locatie met al zijn mooie kleuren. Variatie genoeg voor prachtige foto's.

En uiteraard kon ik het niet laten om, naast het geven van tips aan Marloes, om zelf ook een paar foto's te maken van de meiden ;-).

Lieve meiden de foto's komen jullie kant op. Het heeft even geduurd, maar... ;-)

Marloes nogmaals bedankt voor de gezellige middag en hopelijk nog eens tot ziens.

Uiteraard werd de shoot afgesloten met een groepsfoto, waar ook ik op sta ;-). Dank je Marloes voor deze leuke iPhone foto!

Leuk als je hieronder een berichtje achterlaat. Bedankt alvast!

Volg mij op Social Media

Facebook

Twitter

Google Plus

LinkedIn

Instagram

Pinterest

Scroll to Top