+31 (0) 6 81 85 70 32

Xammes Blogt!


Verrassing voor opa en oma!

Haast 10 jaar geleden kregen opa en oma een groepsfoto met daarop alle kleinkinderen cadeau! En hoe leuk is het om dit 10 jaar later dunnentjes over te doen, voor hun 50ste trouwdag. De kleintjes van toen zijn tenslotte niet meer zo klein ;-).

Eind maart gingen we daarom samen op pad, op de prachtige Geniedijk bij Vijfhuizen, dit keer lekker dichtbij huis voor mij, want deze ligt echt in mijn achtertuin. Heerlijk samen wandelen naar het Fort van Vijfhuizen en onderweg foto's makend.

Super weer en prachtige kids, wat wil je nog meer. Oefff, daarom was het ook echt niet makkelijk om ruim een maand mijn mond te houden ;-).

Toen ik gisteren onderstaand berichtje ontving via Facebook wist ik dat de missie geslaagd was!


Verrassing voor opa en oma

Mevrouw Gerda, nogmaals heel veel plezier met dit prachitg kado en...

Lieve Lotte, Matthijs, Esmee, Julia,Justen, Lars, Kitty, Jeannette, Jan Jaap en natuurlijk Dex niet te vergeten.

THNX voor alles!! Vond het super leuk en gezellig met jullie!

Een keuze maken voor de blog was niet makkelijk kan ik je vertellen, hierboven een kleine selectie.

Leuk als je hieronder een berichtje achterlaat. Bedankt alvast!

Volg mij op Social Media

Facebook

Twitter

Google Plus

LinkedIn

Instagram

Pinterest

Scroll to Top