+31 (0) 6 81 85 70 32

Xammes Blogt!


Koninklijk Mannenkoor Zang en Vriendschap Haarlem

14 juni j.l. luisterden Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima naar het Noord-Hollandlied als afsluiting van hun bezoek aan Friesland en Noord-Holland op de Grote Markt in Haarlem gezongen door het Koninklijk Haarlems Mannenkoor Zang en Vriendschap en de Koorschool Sint-Bavo.

En ik was gevraagd of ik een aantal foto's wilde maken van dit prachtige mannenkoor tijdens het repeteren. Graag had ik ook mooie foto's van ze gemaakt tijdens hun optreden op de Grote Markt, maar omdat ik pas op het laatste moment was gevraagd, kon er geen perskaart meer worden geregeld, en dan geldt hetzelfde voor mij als een ieder die het koninklijk paar graag van dichtbij wilde aanschouwen.... achteraan aansluiten ;-).

Het mannenkoor is momenteel met vakantie en hopelijk gaan we na deze onderbreking een leuke en vooral langdurige samenwerking met elkaar aan.

Mannen hartelijk dank voor jullie warm ontvangst en snel tot ziens.

Hou je ook van zingen en heb je je altijd al willen aansluiten bij een mannenkoor, kijk dan zeker even op hun website, want er is altijd plaats voor nieuwe enthousiaste leden.

Leuk als je hieronder een berichtje achterlaat. Bedankt alvast!

Volg mij op Social Media

Facebook

Twitter

Google Plus

LinkedIn

Instagram

Pinterest

Scroll to Top